HCL.HR

Taktička pucačina Ground Branch izaći će pod izdavačkom palicom Microprosea

Stjepan Fikter 06.05.2021.   •   0 komentara


Budućnost Ground Brancha postala je puno svjetlija što znači kako bi se razvoj mogao ubrzati jer su developeri nastavili rad na igri i nakon neuspješne Kickstarter kampanje.

Davne 2012. godine, odnosno u vrijeme kada je započinjala Kickstarter ludnica, taktička pucačina Ground Branch koja se također okušala na toj platformi, nije uspjela prikupiti traženi iznos za financiranje razvoja. Ipak, to nije bio znak developerima da prestanu s razvojem pa su nastavili i dalje raditi na igri koja je sada već skoro tri godine u Early Access programu.

Ipak, ovom naslovu smiješi se svjetlija budućnost jer su developeri našli izdavača koji bi im trebao pomoći u razvoju igre. Ta uloga je pripala Mircoproseu, starom imenu koje se vraća na gaming scenu, a čiji se katalog sastoji od igara koje su okrenute taktičkom i strateškom igranju.

Kao što je već spomenuto, Ground Branch je taktička pucačina koja inspiraciju crpi iz Rainbow Six te Ghost Recon serijala, a njezini temelji počivaju na realizmu ponajviše u aspektu kontrole oružja. To će biti vidljivo i kroz vrlo visku razinu mogućnosti sređivanja pušaka u smislu ako se optika postavi previše naprijed na pušku, vidljivost neće biti dobra. Bit će tu i drugih elementa poput težine opreme, realistične balistike te ostalih sitnica na koje će se morati paziti ovisno o okruženju.

Sama igra neće slijediti moderne trendove otključavanja opreme nego će sve biti odmah dostupno bilo to igrajući solo ili online. Uz kooperativno sudjelovanje do osam igrača protiv umjetne inteligencije ili 16 igrača u PvP modovima, svatko će moći pronaći nešto za sebe. Kada ćemo moći igru isprobati u punoj verziji još uvijek nije poznato.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?