HCL.HR

Tales from the Borderlands nastavlja priču 17. ožujka

Zoran Žalac 09.03.2015.   •   3 komentara


Tromjesečno iščekivanje druge epizode Tales from the Borderlands avanture, koja je krenula eksplozivno, uskoro se bliži kraju.

Telltaleove epizodne avanture izlaze sve sporije što ih je više. Tales from the Borderlands: zero Sum, primjerice, izašao je još krajem studenog prošle godine, a na drugu epizodu igre čekamo već više od tri mjeseca. Ili bolje rečeno – čitavo jedno godišnje doba. No eto, epizoda Atlas Mugged, koja će nastaviti eksplozivnu avanturu, samo što nije izašla. Na PAX East sajmu najavljeno je kako bi se epizoda trebala pojaviti 17. ožujka.

Kako je to i običaj s Telltaleovim igrama, ne vjerujemo da se ovaj datum odnosi na sve platforme. Ipak, PC je siguran, a kućne i prijenosne konzole vjerojatno će dobiti svoje verzije ubrzo nakon toga, u roku od dana ili dva. Tales from the Borderlands inače je počeo vrlo energično i obećavajuće, te je jedan dio publike, uključujući i nas, očarao više nego drugi Telltaleov uradak – epizodni Game of Thrones.

Komentari (3)

  • mickolopi

    09.03.2015 - 17:54

    Drago mi je sto nisam ni pocinjao ovu igru, niti cu dok sve epizode ne izadju. Covek sve likove pozaboravi dok izadje naredna epizoda.

    • hrga007

      @mickolopi, 09.03.2015 - 22:48

      istina, ja sam započeo pa sada moram pratit priču

  • Virty

    11.03.2015 - 15:46

    Ajde neka, skoro sam zaboravio 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?