HCL.HR

Tales of Monkey Island Chapter 2 stiže 20. kolovoza

Igor Belan 09.08.2009.   •   2 komentara


Telltale games dana nam otrkiva kako nova epizoda Tales of Monkey Islanda stiže na PC platformu 20. kolovoza.

Nakon što je prošli mjesec debitirao na PC i Wii platformama, rezurektirani Monkey Island serijal pod imenom Tales of Monkey Island i izdavačkom palicom Telltale Gamesa stiže nam ponovno, u novoj epizodi imena The Siege of Spinner Cay. Telltale je danas otkrio kako je 20. kolovoza točan datum izlaska ove nove epizode, a rečeno je i kako će nastaviti tamo gdje je prošla stala. Dakle Threepwood je taman pobjegao sa Flotsam Islanda pomoću broda The Screaming Narwhal u potrazi za ljudolikim LeChuckom i svojom ženom Elaine. Ovaj datum izlaska odnosi se na PC verziju igre, dok nije rečeno kada će WiiWare verzija igre biti dostupna za download. Kao što možda već i znate, Tales of Monkey Island biti će serijal od pet epizodnih nastavaka, a kada svih pet izađe moći će se kupiti i paket sa svim epizodama za oko 190 kn.

Za više informacija o prvoj epizodi ovog serijala imena Launch of the Screaming Narwhal, provjerite našu recenziju te detaljni prohod igre.

RECENZIJA: Tales of Monkey Island: Launch of the Screaming Narwhal PROHOD: Tales of Monkey Island: Launch of the Screaming Narwhal

Komentari (2)

  • Forbs

    09.08.2009 - 16:52

    Planirate li napraviti prohod i za ovu epizodu??

  • Ementaler

    09.08.2009 - 16:56

    Da, i za svaku narednu također.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!