HCL.HR

Team Fortress 2 dobiva mod koji će ga vratiti u najbolje dane

Pero Mlinar 26.10.2018.   •   3 komentara


Team Fortress 2008 nadolazeći je mod koji bi mogao razveseliti sve nostalgičare i veterane popularne Valveove igre iz 2007. godine.

Ljudi, 2018. je godina, ako vas je potrebno podsjetiti, što samo po sebi znači da je od izdavanja Team Fortressa 2 prošlo 11 godina. A kao što to i obično bude slučaj s igrama koje ostaju aktivnim dulje vrijeme, on je u tom periodu kroz različite zakrpe i dodatke uvelike izmijenjen u odnosu na to kako je izgledao po izlasku.

Međutim, radi se o igri koja je ušla u pozne godine, a takvih zakrpa u posljednje vrijeme ipak nema previše pa Team Fortress 2 stoga pomalo stagnira dok bi igrači u njemu i dalje htjeli vidjeti nešto novo. S druge strane, nekima je pak dodavanje velikih količina sadržaja možda postalo prenaporno.

Iako moder XYZ  zahtjev za novim sadržajem možda nije shvatio najdoslovnije, njegov bi projekt ipak mogao unijeti malo svježine u Team Fortress 2 te posebno obradovati onima kojima su draži bili prošli dani. Tako sad za početak 2019. imamo najavljen mod Team Fortress 2008 koji igru vraća u dane stare slave, odnosno u 2008. godinu kad je sve još uvijek bilo posebno jednostavno i pristupačno.

Iako bi možda na prvu mogli pomisliti da se nešto takvo neće svidjeti tvorcima igre, Valve je ovome modu dao zeleno svjetlo za objavljivanje na Steamu. Doduše, stranica moda ondje je trenutno nedostupna i nadamo se da se radi samo o privremenoj nedostupnosti.

Komentari (3)

  • liam

    26.10.2018 - 10:42

    Kako nisu napravili battle royal od ovoga…

    • sallaD

      @liam, 26.10.2018 - 13:00

      ma saxton hale će taj betl rojal smrvit golim rukama u tisuće komada, onda strpat u raketu i lansirat direktno na sunce da ne vidimo ponovno

  • MarinCRO12

    27.10.2018 - 16:23

    Ja sam mislio da su odustali od TF2

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?