HCL.HR

Tearaway stiže u listopadu

Stjepan Fikter 10.04.2013.   •   0 komentara


Papirnata platformer-avantura Tearaway svjetlo dana ugledat će u listopadu ove godine, kada će vlasnici PS Vite započeti jedinstvenu poštansku dostavu uz junake ove igre.

Prošle godine na Gamescomu developeri LittleBigPlanet igara objavili su kako rade na novom naslovu koji je planiran ekskluzivno za PlayStation Vitu. Tada smo po prvi puta vidjeli Tearaway – papirnatu avanturu koja iskorištava specifične mogućnosti Sonyjeve prijenosne platforme. Budući da je tematika igre „papirnata“, određene zagonetke bazirat će se na tome da prstima “uđemo” u svijet igre i pomognemo kuriru da dovrši svoju dostavu. Glavni junaci ovog naslova su iota i atoi, kuriri koji su na zadatku izvršavanja posebne dostave. Njihova avantura počinje 23. listopada kada igra dolazi u europske trgovine. Istog dana igra će se moći preuzeti i u digitalnom izdanju, kako je to praksa sa svim PS Vita igrama.

Uz ovu informaciju dobili smo priliku vidjeti dvije Tearaway naslovnice – jednu s iotom, a drugu s atoom. Naslovnice će biti dvostrane, tj. izmjenjive, pa možete izabrati onu koja vam se više sviđa. Za kraj, ostavljamo trailer da vidite kako igra izgleda u pokretu ako ste ga kojim slučajem propustili prije dva mjeseca kada je prvi puta prikazan.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?