HCL.HR

Reklama za Zeldu: Tears of the Kingdom poziva igrače da ovladaju svojom maštom

Zoran Žalac 24.04.2023.   •   4 komentara


Nintendo je izbacio novi promotivni video za nadolazeću Switch ekskluzivu The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom te otkrio još neke segmente igre.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom dugo je vremena bila igra obavijena velom tajne. To se polako krenulo mijenjati nakon nekoliko prezentacija, a Nintendo je sada započeo i promotivnu kampanju za TV publiku. Šuška se također da bismo ovoga tjedna trebali dobiti prve dojmove medija koji su imali prilike isprobati igru.

U novom je reklamnom spotu Nintendo prikazao neke nove isječke iz igre. Potvrdili su tako da ćemo između ostaloga moći voziti vlakić po tračnicama, a u jednom dijelu igre svjetlosnim ćemo strijelama osvjetljivati mračnu šumu. Kako kažu iz Nintenda: “Iznenadit ćete se što sve možete učiniti kad ovladate svojom maštom.”

Zanimljiv slogan, sad samo da je istinit…

Komentari (4)

  • Fenner

    25.04.2023 - 09:18

    Ma bit će to dobro. Da je i upola ko Breath of the Wild, bit će super. Samo da promijene trošenje oružja, tj. da ista budu izdržljivija. To me je najviše iritiralo u BOTW. Sve ostalo čista desetka.

  • sparrowpunk

    25.04.2023 - 15:01

    Uh, što više gledam Zeldu to me više privlači Nintendo. Planirao sam ga nabaviti malo prije zime ali sada bih ga mogao i ranije. Ali tu je i Final Fantasy 16 a i opet mi se pojavila želja za igranjem FF 15…. Nisam trebao sve te igre rasprodati i podijeliti, mislio sam da ih imam previše i nikada niti jednu ne završim jer igram neku drugu. Imao sam i Bloodborne koji je neusporedivo teži od remakea Demon’s Soulsa pa me i danas uhvati neka neobjašnjiva želja za tom igrom. Igara nikada ne možeš imati previše izgleda. Ali mogao bih bocnuti taj Switch i Zeldu Breath of the Wild skoro, tokom ljeta pa se zavaliti u vrtu subotom poslijepodne😀. Ili tokom godine, a još imam igara na PS4 koje nisam ni taknuo…..

  • Wolfman

    25.04.2023 - 17:01

    “u jednom dijelu igre svjetlosnim ćemo strijelama osvjetljivati mračnu šumu”

    To je podzemlje, vidi se po negativnoj Z koordinati na mini-mapi.

  • Bomberman

    26.04.2023 - 13:50

    Za mene GOTY

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?