HCL.HR

Techland najavio Hellraid

nebel 30.04.2013.   •   5 komentara


Gameplay mehanika Dead Islanda seli u pakao, a tamošnje demone tamanit ćemo u igri zvanoj Hellraid koja nam stiže tijekom ove godine.

Ono što je prošlog kolovoza otkriveno kao interni mod za Dead Island, a potom preraslo u punokrvni projekt kodnog naziva Project Hell, zaživjet će još ove godine pod imenom Hellraid.

Igra je to razvojnog tima Techland koja se uvelike oslanja na mehaniku borbe u prvom licu s kojom smo se upoznali uz Dead Island i njegov nedavni „nastavak“ Riptide. Razlika je – dakako – u tome što je tropski otok zamijenjen paklom, zombiji svakojakim demonima, a nekonvencionalna oružja onim magijskim.

Gameplay mehanika je sada, međutim, fokusirana na preciznost i pravovremenost te izbjegavanje protivničkih udaraca, a igra neće imati skriptirane izazove, položaje neprijatelja i loota nego će ih generirati nasumično. Igru će biti moguće igrati solo u SP kampanji, iako je ista po uzoru na Dead Island također zamišljena i za kooperativno igranje do četvero igrača.

Hellraid je najavljen za PC, X360 te PS3 platforme s planiranim izlaskom negdje tijekom ove godine. Više detalja o igri trebali bismo dobiti uskoro (pogađamo – na E3 sajmu), a do tada bacite pogled na prva tri screenshota.

Komentari (5)

  • Adam Jensen

    30.04.2013 - 12:43

    Djeluje zanimljivo na osnovu ovih screenshotova

  • Maximum

    30.04.2013 - 16:26

    A da li ce nivoi biti linearni ili ipak malo sandbox ko u Dead Island.

  • deltafors

    01.05.2013 - 15:10

    Izgleda fora

  • dex19

    02.05.2013 - 21:40

    heh izgleda zakon

  • LudiMax11

    26.02.2014 - 05:02

    HEXEN!!!
    Hellraid will feature both co-operative and single player modes, as well as an online mode called 'Game Master'.[3] The game will also feature randomly generated content.[4] The co-op mode will be able to feature up to four players.

    Ako ce biti napet kao L4D2 multiplayer…dovoljno sve ostalo bonus.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?