HCL.HR

Telltale želi promijeniti svoj modus operandi, a mogao bi nas pretvoriti i u romantičare

Petra Rukav 16.10.2017.   •   2 komentara


Šef Telltale Gamesa izjavio je da bi do kraja 2018. godine mogli u potpunosti osvježiti format svojih videoigara, a volio bi istražiti i posve novi žanr.

telltale planovi i igre

Job Stauffer, šef Telltale Gamesa, otkrio je da bi volio da njegov studio istražuje svijet van svojih granica i evoluira tijekom narednih nekoliko godina. Drugim riječima, Stauffer cilja na hrabre promjene u formatu budućih naslova što znači da bi Telltaleove igre do kraja 2018. godine mogle biti „fundamentalno različite“ od onoga što smo vidjeli do sada.

Nismo dobili nikakve konkretne detalje što točno podrazumijeva kad kaže „fundamentalno različite“, no priznao je da bi se „sama priroda objavljivanja Telltaleovih serijala mogla promijeniti“. Trenutno svoje igre rade po epizodama, a iste izbacuju u roku od četiri ili šest tjedana, međutim, sama struktura izdavanja sljedeća dva projekta – The Wolf Among Us i The Walking Dead – mogla bi biti veoma različita od Batmana.

Povrh toga, Stauffer je izjavio da bi Telltale volio istražiti potpuno novi žanr, osobite one koji su podzastupljeni u videoigrama. Dosad smo se upoznali s apokaliptičnom dramom The Walking Dead, neo-noirom The Wolf Among Us, epskom fantazijom Game of Thrones, superherojskom akcijom Batman te obiteljskom pustolovinom Minecraft, a u budućnosti nas možda očekuje kakva romantična komedija ili drama za odrasle.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • SemirTheChosen

    16.10.2017 - 16:16

    Samo neka bude u duhu dosadasnjih Telltaleovih ostvarenja poput TWD,TWAU,GoT i Gotg!

  • Drunkenstein

    16.10.2017 - 17:34

    Samo da ne upropaste Wolfa i da bude poduzi serijal s vrimenom, za ostalo me nije briga.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!