HCL.HR

Kultni Tetris ove jeseni dobiva svoje najljepše izdanje

Zoran Žalac 18.09.2018.   •   3 komentara


Vlasnici PlayStationa 4 od jedanaestog će mjeseca moći zaigrati novu verziju Tetrisa, prvu koja ima podršku i za prikaz u virtualnoj stvarnosti.

Stara poslovica kaže da platforma za igranje nije potpuna ako na njoj ne možeš zaigrati Tetris. U tom pogledu PlayStation 4 potpun je otkako je izašao jer se na njemu mogu igrati Tetris Ultimate i Puyo Puyo Tetris, između ostalih. No, ove jeseni stiže nam još jedna Tetris igra koja želi biti najnapredniji i vizualno najljepši Tetris do sada.

Tetris Effect na PlayStationu 4 pojavit će se 9. 11. ove godine u 4K raskoši na Pro modelu te s opcionalnom podrškom za PlayStation VR. Igra će imati 30 različitih razina od kojih će svaka donijeti svoju glazbu, efekte, grafički stil, pozadinu itd. Na raspolaganju će biti nekoliko modova igre, poput klasičnog maratona, sprinta i ultra moda, uz podesivu težinu igranja.

Komentari (3)

  • i_love_all_games

    18.09.2018 - 16:26

    Niti ovaj trailer nisam pogledao do kraja jer ovo je previše blještavo za 2D a kamoli za 3D igranje. Koji im je vrag sa takvim igrama? Jel bi bio problem napraviti Tetris sa 3D blokovima ali da imaš oko sebe mirne zvijezde ili liepu prirodu ili nešto mirno za oči a ne ovo? Baš me interesira pravi gameplay. Par sekundi kasnije sam pogledao gameplay i da… blještavilo. WTF? Tko želi fuckini light show par cm ispred očiju? Ja ne znam tko dolazi na takve ideje… Pa to ne možeš igrati pola sata a bogme niti par minuta da te ne strefi epilepsija koju nisi imao prije pokretanja igre. Jako loše. Jako, jako loše

  • Artyom

    18.09.2018 - 20:08

    Nema tetrisa do NES i Gameboy verija. Ovo sve moderno su gluposti. Ne kazem to zbog izgleda, već zbog modernog tzv. klizećeg gameplaya koji je totalna glupost. Svi koji poznaju Tetris znaju o čemu govorim.

  • Meeple666

    19.09.2018 - 19:58

    Tetris 4000 – najbolji i još besplatan!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?