HCL.HR

The Addams Family dobiva još jednu igru, izgleda kao da je zakasnila u vremenu

Zoran Žalac 21.05.2021.   •   4 komentara


The Addams Family: Mansion Mayhem nadolazeći je 3D platformer s kooperativnim mehanikama i pomalo zastarjelom prezentacijom.

Serijal The Addams Family postoji već više od 80 godina i tijekom svoje povijesti imao je nekoliko užasnih, ali i nekoliko dobrih igara. Užasne ne vrijedi spominjati, ja pamtim prilično zabavan 2D platformer iz 1992. koji se igrao na SNES, Sega Mega Drive i Amiga konzolama. Iznenadilo me da na konzolama nije bilo Addams Family igre zadnjih 20 godina, a to bi se trebalo promijeniti ove jeseni.

Upravo je najavljen The Addams Family: Mansion Mayhem, 3D (puzzle) platformer koji će se moći igrati solo ili kooperativno u četvero igrača. Moći ćemo kontrolirati Gomeza, Morticiju, Pugsleya i Wednesday, te istraživati kompliciranu povijest čudne obitelji.

Igra je najavljena za PC, PlayStation 4, Xbox One i Switch i premda se developer PHL Collective hvali da nakon dva desetljeća vraćaju Addamsove na konzole, čini se kako su ih odlučili vratiti tamo gdje su i stali prije 20 godina. Blago rečeno, igra prezentacijski izgleda kao da je zakasnila jednu generaciju konzola, ako ne i dvije. Tako mi se barem čini iz trailera – tko zna možda je to samo pitanje *estetike*.

U bilo kojem slučaju, The Addams Family Mansion Mayhem izlazi 24. 9. 2021.

Komentari (4)

  • Mihailo Peric

    21.05.2021 - 17:52

    Nadam se da igra nece biti promasaj poput svojih prethodnika. Usput Zorane legende hvala ti sto nagovaras Igora da snima RE8

  • Darcoolio

    21.05.2021 - 18:05

    Ništa tu ne kasni, da je obraćenapažnja videli bi da su igre koje su objavili da izlaze, pored ove, PJ Masks, Peppa Pig, Blaze, Hotel Transylvania…
    Pre toga Paw Patrol, Ben 10 i slično.
    Tako da je više namenjeno klincima nego nama.

    • kebbab

      @Darcoolio, 21.05.2021 - 23:46

      Ma dobro, malo da se opustiš u nedjelju za koji sat 😅😉

  • DogGaming

    21.05.2021 - 18:51

    Imo sam neku igru Caspera na ps2 grafa je tu negdje 😂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?