HCL.HR

The Chinese Room radi na next-gen igri

Renato Pedišić 25.06.2013.   •   5 komentara


Tvorci igre Dear Esther, koji trenutno rade na hororu Amnesia: A Machine for Pigs, skupljaju snage za izradu next-gen naslova što nam je potvrdio oglas za posao koji su objavili.

Tvorci popularne avanture iz prvog lica Dear Esther koji trenutno rade na nastavku horor igre Amnesia: The Dark Descent podnaslovljenom A Machine for Pigs te na vlastitom naslovu Everybody’s Gone to Rapture, a koje smo intervjuirali prije par mjeseci, rade na next-gen igri.

Taj će nadolazeći naslov biti smješten u otvoreni svijet, a saznali smo da postoji putem oglasa za posao koje je The Chinese Room objavio. Jedan od tih oglasa kaže: “Upravo smo potpisali ugovor za izradu igre s velikim izdavačem pa širimo tim za next-gen konzolaški projekt koji bi trebao izaći u ljeto 2015. godine”.

Drugi oglas je otkrio kako će igru pogoniti Crytekov CryEngine 3, a kako već znamo da će Everybody’s Gone to Rapture biti pogonjen tim pokretačem, nije isključeno da se ovdje radi upravo o tom naslovu. No, činjenica da je The Chinese Room upravo sad potpisao ugovor može značiti i potpuno novu igru pa dok oni sami ne izađu u javnost s novim informacijama prerano je zaključivati bilo što.

Više informacija bi trebalo stići tijekom kasnog ljeta, kako to tvrdi njihova službena stranica pa ćemo se morati strpjeti i vidjeti što će prije doći – ove informacije ili već tisuću puta odgađana Amnesia: A Machine for Pigs, također zakazana za kasno ljeto 2013. godine.

Dok čekate sve to, mogli bi pogledati našu video recenziju igre Dear Esther ako još niste.

Komentari (5)

  • TheOFFman

    25.06.2013 - 12:48

    Imate greskicu u textu: Dear Esther nije avantura. Inace jedva cekam sve njihove igre (bile to 2 ili 3).

    • Ementaler

      @TheOFFman, 25.06.2013 - 12:57

      Da nije FPS možda? 🙂

    • THEWANTED96

      @TheOFFman, 25.06.2013 - 17:06

      FPA (first person adventure) 😀

    • gamelaker

      @TheOFFman, 25.06.2013 - 20:33

      Pa isto ti je,to je isto koda kažeš za neku igru da je shooter pa ti neko uleti: "Nije shooter nego FPS!" 😀

  • Andrash

    25.06.2013 - 18:12

    Odlična je ester. Mada je nebi ni nazvao ni pravom igrom. Nekakva interaktivna priča, gameplay je minimalan i traje pola sata.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?