HCL.HR

The Crew igre je zaigralo više igrača nego što mislite, ali Ubisoft neće jasno reći koliko

Zoran Žalac 27.02.2023.   •   4 komentara


Ubisoft je otkrio kako je njihov vozački serijal The Crew do sada privukao 40 milijuna igrača, s tim da se to ne odnosi samo na jednu igru.

Nedavno se pisalo kako je Forza Horizon 5 najuspješniji trkaći naslov nakon Mario Karta s 28 milijuna igrača. Ubisoftu se to očito nije svidjelo pa su sada i oni iznijeli rezultat za svoj serijal The Crew. Tako kažu da je do sada čak 40 milijuna igrača zaigralo The Crew igre.

Kako se to odnosi na dvije igre u serijalu, šanse su da postoji preklapanje publike, tj. onih koji su igrali i prvi i drugi dio, Samim time, brojku ne možemo uzeti kao neko relevantno mjerilo. Također, ovo ne znači ni da su The Crew igre prodane u 40 milijuna primjeraka jer su u ovu statistiku uračunata besplatna isprobavanja igre, kao i igranje igre preko pretplate.

U bilo kojem slučaju, serijal The Crew ide dalje te je već najavljen sljedeći nastavak – The Crew Motorfest, koji će nas odvesti do sunčanog havajskog otočja.

Označeno sa: , ,

Komentari (4)

  • Logicni

    27.02.2023 - 16:46

    Dobra igra ali nakon nekih 100 sati igranja mi je dosadila. Nisam igrao ove nove update-e sto su izasli, mozda je zanimljvija sad ali ono, pokupio sam sve sto se moze pokupiti, uzeo sva auta koja sam htio i to je to. Igrica je dobra ali nekako smori brzo, valjda zato sto nema nacina da se samo “mi prijatelji” trkamo a ne drug i ja sa botovima. Draza i zanimljvija mi je Forza Horizon 4 bila kad sam probao, mada jedina stvar koja me tamo nervira je nema nitra 😀 Sve u svemu dobar je crew, ali ima boljih opcija.

    • MeDoNjA

      @Logicni, 27.02.2023 - 17:39

      Kako si uspeo 100h , ja jedva 15h , i za tih 15h sam morao da se ubijem od trka da bi mogao da uzmem neko auto po zelji , a pogotovo tezina , fazon ako se moj auto malo ne uklapa u brojku onu onda moram da sam bog otac da prestignem auto i da dodjem do prvog mesta bukv nije bilo sanse da ti svojim umecem dodjes do cilja , a da nisi pre toga upgrejdovo kola da stignu do one brojke i to izgleda kao da uopste nema veze dal auto ima pogon na sva 4 tocka ili samo na 2 , sto je veoma glupo…

    • Logicni

      @MeDoNjA, 27.02.2023 - 18:52

      Vjeruj mi ni sam ne znam, igrao sam sa najbolji drugom iz srednje skole prvih mozda 30-40. Narednih jedno 20ak sati sa njegovim mladjim bratom i ovo ostalo sa trecim drugom koji je imao veliku zelju da ima tu igricu a nije imao novaca pa sam mu giftao i odlucio da igram sa njim. Tad je taman izasao neki novi update pa mi je kao i malo zanimljivo bilo, ali upravu si totalno, ubijanje od trka da bi dosao do auta kojeg zelis bez da trosis prave pare na glupe mikrotransakcije.

  • Stecajni_upravnik

    27.02.2023 - 22:11

    Meni je gliser u Crew2 bio loodilo, kao i one trke gde menjas vrestu vozila u toku trke. @Logicni Svaka cast brate na satnici, ubio si ih za sve pare👍

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?