HCL.HR

The Crew ponovno odgođen

ToxarE 06.10.2014.   •   1 komentara


Ubisoftov arkadni ‘auto-izlet’ Amerikom ipak nećemo zaigrati idućega mjeseca. Naime, igri je još jednom pomaknut datum izlaska kako bi razvojni tim u nju ubacio neke nove stvari.

Mi u HCL-u pomalo strepimo od mjeseca studenog. Neće nam biti hladno, ali će nas zatrpati lavina velikih hit igara koje sve treba odigrati i recenzirati. A treba i zimnicu priredit’. Djecu prehranit. Stoga nam vijesti o odgodama dolaze kao olakšanje, premda u biti nisu nimalo vesele. Ta zločeste odgode, kako se samo usuđuju!

S obzirom na približavanje 11. mjeseca, ne očekujemo neke značajnije odgode, no možda dođe do manjeg pomicanja datuma. Ubisoftov arkadni racing naslov The Crew prvi je primjer toga pa će umjesto zakazanog izlaska 11. studenog prema novome stići 2. prosinca.

Razlog odgodi je još jedno beta testiranje (četvrto po redu) koje je za PS4/XBO verzije zakazano baš u studenome. Tim se odlučio na ovakav potez jer su im prijašnja testiranja dala koristan uvid u to što igrači žele vidjeti u igri. Tako je primjerice na temelju povratnih informacija u igru ubačena opcija totalnog isključivanja sučelja tijekom vožnje. Nadalje, podešena je težina igre u umjetnoj inteligenciji policije, sudarima su dodani neki novi vizualni efekti, a poboljšana je i integracija glasovne komunikacije mikrofonom.

Ta poboljšanja vidjet ćemo već u nadolazećoj beti, a tko zna – možda nakon nje razvojni tim Ivory Tower uvrsti u igru još neke novitete. No, i ono što je ondje sasvim je pristojno, a evo kako smo mi to doživjeli prije nekoliko mjeseci:

Komentari (1)

  • IaMarmageddoN

    07.10.2014 - 12:29

    U kojoj beti ću vidjeti? Gadovi me nikako ne zovu u betu!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?