HCL.HR

Tvorci igre Spec Ops: The Line najavili su svoj novi projekt

Zoran Žalac 20.07.2018.   •   3 komentara


The Cycle u svijet pucačina donosi zanimljiv koncept rješavanja zadataka tijekom napucavanja s drugim igračima.

Nakon što su ostvarili uspjeh s igrom Spec Ops: The Line, developeri njemačkog tima Yager imali su poteškoća s Dead Islandom 2 koji je na kraju prebačen u ruke drugog studija, a sa igrom zvanom Dreadnought nisu se naročito proslavili. Došlo je stoga vrijeme da okušaju sreću s nečim novim, a ta nova igra zove se The Cycle.

Radi se pucačini iz prvog lica orijentiranoj na multiplayer. Igra je smještena u otvoreni svijet planeta Fortuna III, ali je ograničena formatom mečeva koji traju otprilike dvadesetak minuta. Ideja je da se tijekom jednog meča spustite na planet i izvršite što više zadataka. Ako se na planetu zadržite duže od predviđenog trajanja meča, počet ćete dobivati štetu kao kada se nađete izvan kruga u battle royale igrama.

Zadatak vam nije nužno eliminirati druge igrače, no kako i oni imaju svoje odredbe, netko će u sukobu morati izvući deblji kraj. U prijevodu, računajte na to da će se s ovim vući poveznice prema battle royaleu. S drugim igračima moći ćete se udružiti, no konačni plijen uzet će samo jedan igrač.

Ako uspije izvršiti sve zacrtane zadatke tijekom meča, igrač će biti nagrađen predmetima i materijalima koje može iskoristiti za craftanje nove opreme i stvari koje će dati karakter njegovom liku

The Cycle je u razvoju već pola godine, a za sada je u planu za PC te će se u igrivom izdanju kroz Early Access pojaviti na Steamu do kraja ove godine.

Komentari (3)

  • Kotaku bot

    20.07.2018 - 16:08

    Sto bi se reklo nedaj boze nikome. Kako se nisu sjetili napraviti slican spin kao u SOTL samo u korejskom ratu.

  • pleto

    20.07.2018 - 17:12

    Zgodno

  • Eldar Tutnić

    20.07.2018 - 17:26

    Spec Ops: The Line je vrhunska igra, samo mi nikad nije bilo jasno zašto na metacritic ima tako lošu ocjenu. Igra je vrhunska.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?