HCL.HR

The Division: Heartland je besplatna igra smještena u svijet Divisiona

Josip Klanfar 06.05.2021.   •   11 komentara


Davne 2016 godine, došao nam je The Division, a zahvaljujući uspjehu te igre koja je pokrenula serijal, uskoro ćemo dobiti novu besplatnu igru iz tog svijeta.

Svi ste manje-više čuli za serijal Tom Clancy’s The Division pa samim time znate i da je serijal postigao ogroman uspjeh u ovih pet godina postojanja. Točnije, do sada ga je zaigralo 40 milijuna igrača, što nikako nije za zanemariti. Kada je riječ o nastavku, The Division 2 je bio jedna od najuspješnijih igara u 2019. godini pa nije ni čudo da Ubisoft ima široke planove za budućnost.

Najavljeno je danas kako Ubisoft svoju The Division franšizu širi dodatnim igrama, romanima, filmom, itd. Nas najviše zanima Tom Clancy’s The Division: Heartland – free-to-play naslov smješten u svijet Divisiona. Iako se o igri u ovom trenutku ne zna mnogo toga, znamo da je za razvoj zadužen studio Red Storm Entertainment koji je pomagao na originalnom The Divisionu kao i na nastavku, a znamo i da će Heartland biti samostalna igra koja dolazi za PlayStation, Xbox i PC platforme u 2021. ili 2022. godini.

U slučaju da se želite javiti za rano testiranje The Division: Heartlanda, prijavu možete ispuniti na ovoj stranici.

„U proteklih pet godina, The Division je izrastao iz ambicioznog projekta do svjetski renomirane franšize“ rekao je Alain Corre, izvršni direktor Ubisoft EMEA te dodaje: „Jako smo ponosni na ono što su naši timovi napravili s franšizom, kao i sa svijetom koji su kreirali. Potencijal i dubina toga omogućuju nam da istražimo novi i uzbudljiviji sadržaj koji će zadovoljiti vjerne ljubitelje franšize.“

Najavljeno je i kako će sam The Division 2 dobiti potpuno novi saržaj kasnije ove godine, a fokus će biti na novom modu u igri, kao i na potpuno novim metodama za leveliranje agenata. Više informacija će biti dostupno pred izlazak samog ažuriranja, a ne treba ni zaboraviti da osim igara, The Division dobiva i film u produkciji Netflixa, kao i nadolazeću novelu.

Komentari (11)

  • hrga007

    06.05.2021 - 19:27

    radije bi im platio da me ne muzu za pare ko u skoro svakoj F2P igri osim warframea

  • tylerogg

    06.05.2021 - 22:22

    Neznam o kakvom uspjehu se tocno prica ali znam da su im sve online igrice neisplative za igrati u pvp-u.Div jedan bio solidan na 1.8 a kasnije su sve doslovce unistili.Drugi nastavak jos vece smece koje ni nema smisla igrat ako nemas dlc koje nije ni moguce kupiti kod nas.Medkitu treba cijela vijecnost a hakeri im prezuimaju sve online igrice.Pogledajte twitch i onda pisite koje su igre popularne i uspjesne a koje ne.Na ovom kanalu mozete vidjeti kakve oni gluposti prodaju.Cak najboljem divison igracu su nudili posao i veliku placu no pametan covijek je odbio raditi za njih.

    https://www.youtube.com/watch?v=smPUYC84QfA

    • krklj69

      @tylerogg, 07.05.2021 - 09:34

      Imam Div2 na konzoli i nabavio sam dlc preko storea bez problema,neki dan sam ponovo pokrenuo igru i igra je jako dobro popunjena igracima,matchmaking radi bez problema za PvE i za PvP,ima ekipe koja su high levevel i low level koji su tek krenuli sa grindom,a kaj se tice youtubera kojem su nudili posao,predpostavljam da se tadi o MarcoStylu(moje isprike ako sam fulao),znas da je isplivalo da su on i njegova ekipa youtubera imali ogromnu pomoc od Massiva da budu world first kada je izasao prvi raid,prakticno su varali sto je on i sam priznao da je bustao svog lika u igri na level 700,nemoj me krivo shvatiti lik mi je ok,ali vjerovati Youtuberima koji seru po nekoj igri,a rade samo vide di jedino i kenjaju po odredenoj fransizi je malo licemjerno,opet da se razumijemo da je igra savrsena nije,daleko od toga,ali reci da nije popularna bi isto bilo krivo jer po onome sto sam ja vidio neki dan imajos dosta ekipe koja ocito uziva u igri.

    • tylerogg

      @krklj69, 07.05.2021 - 11:36

      Tocno radi se o tom decku da,mislio sam na pc igrice i dlc kupnju nije moguce izvrsiti bez kreditne kartice ili paypala kojeg ni nemozes imat bez kreditne kartice.Pve je dosadan i mrtav bez dlc-a a pvp se nemoze igrati ni u ranibow six,ni div,12,jel igraci su poceli koristit masivno aimboot,norecoli app,aimlock itd.Da nepricam o unknown useru koji ubija redovno sve servere sa 1000 raznih accounta.A sto se tice Marka on je potvrdio da ima svoje privatne razloge za odbijanje ubitrasha i da bi radije kad bi mogao prihvatio bi posao od druge gaming industrije.U igrici je jako tesko ciljati pa vjerujem da cak i sa najboljim misem nemozes pogoditi igraca kako treba.Ti programeri pojima nemaju o izgradnji pc igara a za konzole neznam kako je al sam cuo da puno koriste igraci lagswitch.Budimo realni u komabtu normalan tvorac igara nebi napravio mogucnost glitch trcanja i plesanja.U igrici se vise plese nego ratuje.Probaj na pc pa ces vidjet kako 1v4 igraca lako pobjedi,prvo plese onda iz neke fore bez stacka na strikeru te ubije u 3 sekunde.Koliko sam ja i svi drugi prijavili sa dokazima najpoznatije hakere aliendrive,ztg pa ih nikad nisu ban.

    • krklj69

      @tylerogg, 07.05.2021 - 17:22

      Ako je takvo stanje na PCu onda je fakat sranje,iskreno ja sam primarno takoder na PCu,a konzolu palim svake prestupne godine,Div2 sam piknuo slucajno dok sam brisao prasinu oko playke te sam ju slucajno upalio,pa sam si rekao ko ga jebe da vidimo kaj ima na popustu i naletio na nju,sjecam se da mi je jedinica bila dobra pa rekao da piknem ovo,drzi me na momente par dana pa ga opet ne igram par mjeseci i iskreno ponovo sam malo španao nakon ovog clanka.I slazem se sa tobom da je sjajna nije,ovo za lagswitch na konzolama ti iskreno nemogu potvrditi zato sto sam osobno na kontroleru loš kao Grčka i kada sam u Darkzoneu na meni je obicno redaljka od ekipe koja špana tu igru puno vise od mene,ali ta ono sto ta igra je ja se zabavim tu i tamo,a da ima potencijala da bude puno bolja to se slazem.

    • tylerogg

      @krklj69, 07.05.2021 - 21:51

      To vrijedi za division 1 al se hakeri probijaju lagano i u dvojku.Uglavnom drugi dio jedva odigrao 70 sati,presao igru i bez warlordsa nemogu dalje jel je to tipicno lopovski trik.Moras platit da bi dalje igrao i to vjecno konzumiranje medkita me odbilo da vise ne igram.Kad napravim matchmaking za heroic misije ili druge misije nista se nikad ne dogodi a solo je nemoguce bez varanja.Dodi na pc da te povedem u dz da malo izgubis zivaca i pameti i da vidis kako se na svakom serveru nade manijak koji solo sredi 20 igraca i prezivi svaki manhunt.Dobra stvar je kad uzmes nomad i stavis 10000 stamina da trolas igrace al opet ne prezivis dugo.Svi imaju dmg takav da je to postalo vise dosadno za igrati.Ekipa vara i strima istovremeno.Cak je i widdz nedavno igro opet div 1 al je izgubio brzo zivce i odustao 😀

  • Nemanjazzz

    07.05.2021 - 00:28

    Plasim se ubisoftovih free igara

    • Arthur

      @Nemanjazzz, 07.05.2021 - 01:17

      Došlo je do toga da se počinjemo plašiti svake f2p igre a ne samo onih od ubisofta 😅😅.

    • marko1106

      @Nemanjazzz, 07.05.2021 - 16:20

      Ali zanimljivo da neke free igre koje imaju samo skinove i takve stvari za kupiti na kraju pun klinac zarađuju. Tko bi reko? Ja i ne baš. Primjera Apex. A i sam sam nešt para potrošio ali samo zato što igram nemilo pa reko da nije đabe.

  • funky0308

    07.05.2021 - 17:42

    Velika vecina ljidi koja je igrala Division – naglasavam igrala, jer to nije igra koja se moze probrljati pola sata, sat, treba je prvo nauciti igrati, zadovoljna je. Meni je igra odlicna, pogotovo dvojka. Hrpa sadrzaja dolazi malo malo, na igri se aktivno radi, SP je zanimljiv kao i MP i igra je stvarno vizualno jako lijepa. Uz neke od ACa, po meni, a ocito ne samo po meni – masa ljudi i dalje aktovno igra i uziva u igri, Division 1 i 2 su najbolje Ubisoftove igre u zadnjih desetak godina. Koliko god volio Division ovo me vjerojatno nece zanimati jer sumnjam da ce biti PVE, vjerojatno ce naglasak biti na Dark Zoneu i PVPu sto me ne zanima. Coop i SP su mi u igri odlicni ako i u ovome bude SPa i coopa – igramo i to. Samo neka oni rade. Kome se ne svidja neka ne igra i super.. svi sretni.

  • krklj69

    07.05.2021 - 18:11

    Funky;koji si level u D2?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?