HCL.HR

The Elder Scrolls Online prikazao mogućnosti kreacije lika

ToxarE 18.10.2013.   •   3 komentara


The Elder Scrolls Online zadržat će tradiciju prijašnjih igara iz serijala kada je u pitanju definiranje izgleda lika. Naime, igra će pružiti više nego dovoljno opcija s kojima ćemo stvarati raznovrsne likove.

Znate ono kad u (MMO)RPG naslovima provedete pola sata (neki i više) kreirajući svoj lik, prije nego uopće uđete u samu igru? E pa The Elder Scrolls Online neće činiti iznimku u tome – igra će sadržavati mnoštvo opcija s kojima ćemo moći definirati izgled svog lika. Vidjeli smo to u ranijim video materijalima koji su procurili na internet, ali u ovom službenom imamo uvid kako će sve te opcije izgledati u konačnoj verziji. Likovima ćemo osim odabira spola i rase moći određivati visinu, težinu i doslovno svaki djelić tijela i lica zasebno. Kako će to izgledati pogledajte u sljedećem videu.

Komentari (3)

  • Neol

    18.10.2013 - 18:04

    To trebaju staviti i u sljedeći Elder Scrolls Offline Naslov ili Fallout, da ljudi ne moraju skidati kojekakve Body Slidere. IDLE Animacije trebaju biti bolje, duže i različite, Hair Physic, Penjanje i Skakanje, itd…itd… To Modovi ne mogu nadomjestiti savršeno a i to je zahebancija, svaki mod skidati zasebno i svaki ubacivati u igru, čista Fizdarija, a to sve oni mogu napraviti u studiju, hahaha.

  • TiNO162

    18.10.2013 - 21:33

    E tako se odrađuje character creation. A ne kao onaj u GTA Online 🙁

  • Vujkan

    19.10.2013 - 16:48

    igra ce biti propast totalna dosad videnom gameplayu i ostalome katastrofa!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?