HCL.HR

The Forever Winter donosi mračnu budućnost u kojoj veliki roboti love ljude

Zoran Žalac 23.02.2024.   •   2 komentara


Nezavisni tim Fun Dog Studios predstavio je svoju prvu igru The Forever Winter, kooperativnu pucačinu s elementima preživljavanja u svijetu kojim dominiraju gigantski roboti.

Idućeg tjedna trebali bismo vidjeti igru preživljavanja u svijetu Terminatora, ali je jedan američki tim odlučio preduhitriti tu igru najavivši nešto slično.

The Forever Winter je distopijska pucačina iz trećeg lica, s fokusom na taktičko i kooperativno napucavanje. Smještena je u mračnu budućnost gdje su strojevi i roboti zavladali čovječanstvom. To je ujedno i podloga za sam gameplay – igramo s ljudima koji preživljavaju u ruševinama svog svijeta dok ih ondje love gigantski roboti.

U ovom slučaju govorimo o pokretnim mašinerijama koje su veće od bilo čega drugog na mapi. Naši prašinari borit će se protiv 12 metara visokih mechova koji su naoružani s nuklearnim projektilima. Ne zvuči baš kao fer bitka, no ne možemo se požaliti na izazov pred sobom.

The Forever Winter je trenutno u razvoju kao PC ekskluziva jer na igri radi mali tim od 30 ljudi, no ako ostvare zapažen rezultat kažu kako će razmotriti i dodatne platforme. Datuma izlaska za igru još nema.

Komentari (2)

  • Apocalypse4987

    23.02.2024 - 17:23

    Izgleda mi dosta originalno, dizajn likova i okoline. Ide na wish list definitivno

  • Ivano Blazevic

    24.02.2024 - 06:51

    Dobro ovo izgleda za tim od 30 ljudi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?