HCL.HR

The Game Awards ove godine donosi više premijera nego ikad prije

Zoran Žalac 12.11.2018.   •   0 komentara   •   Industrija videoigara


Glamurozna dodjela nagrada za najbolje igre u tekućoj godini donijet će nikad više najava novih igara.

Dvanaesti mjesec u industriji igara zadnjih desetak godina uzbudljiv je zbog manifestacije koju smo nekoć znali kao Spike Video Game Awards, a danas ju se naziva The Game Awards. Osim što se na toj manifestaciju u glamuroznom formatu nagrađuju najbolje igre i njihovi tvorci, najprivlačniji dio jesu najave novih i traileri nadolazećih igara. Prethodnih godina na Game Awardsima dočekali smo tako premijere igara kao što su TES V: Skyrim, Batman: Arkham City, Bayonetta 3 i druge.

The Game Awards ove će se godine održati 6. 12. ili točnije rečeno 7. 12. u pola tri ujutro po našem vremenu. Prenosite će se uživo na više od 40 platformi, uključujući YouTube, Twitch, Steam, Discord i druge. No, ono što je najzanimljivije za nas gledatelje jest da organizator Geoff Keighley obećava rekordan broj najava uz najveću postavu novih videoigara do sada. Kako kaže, svi veći izdavači i proizvođači igara imat će svojih “pet minuta slave” na pozornici.

Razlog zašto svi izdavači hrle predstaviti svoje igre na Game Awards ceremoniji leži u broju gledatelja. Prošle godine taj je broj eksponencijalno porastao na 11,5 milijuna gledatelja, a ove godine Game Awards bit će dostupan i na azijskom teritoriju te bi mogao dosegnuti i 20 milijuna gledatelja. Drugim riječima, ta je manifestacija gledanija i od E3 sajma pa nitko ne želi propustiti priliku da svoju igru predstavi tolikom broju publike.

Što se tiče samih nagrada, nominacije će biti objavljene sutra, 13. 11., a glasovanje će kao i obično biti omogućeno svima.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?