HCL.HR

The Incredible Adventures of Van Helsing III igramo od ovog petka

Stjepan Fikter 19.05.2015.   •   0 komentara


Nakon završetka civilnog rata u Borgoviji, Van Helsingov posao nije gotov. Od 22. svibnja ponovno uzimamo oružje u ruke i s Katarinom odlazimo po završetak radnje ove trilogije.

Prije dvije godine započela je saga o nevjerojatnim avanturama Van Helsinga i njegove suputnice Katarine u kojoj smo upoznali Borgoviu, kraljevstvo na rubu mape i istoimeni gotički grad gdje su s jedne strane bili vampiri, a s druge strane znanstvenici.

Sada, ekipa iz Neocore Gamesa sprema nam završetak ove trilogije i to već ovog petka, odnosno 22. svibnja kada će The Incredible Adventures of Van Helsing III postati dostupan za kupnju i igranje .

Van Helsing i Katarina će se u trećem nastavku susresti s najmračnijim tajnama moderne Borgovie, a to znači još jednom uzeti oružje u ruke i eliminirati horde protivnika. Uz šest dostupnih klasa za igranje s kojima ćemo istraživati zemlju i spiritualni svijet Ink, očekuje nas i multiplayer – bilo to za kooperativno druženje u kampanji gdje će sudjelovati četvero igrača ili PvP makljaža za osam ljudi.

Uz datum izlaska, developeri su nam pripremili i novi video u kojemu prezentiraju Constructor i Bounty Hunter klase.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?