HCL.HR

The Last Guardian čeka bolja vremena za gameplay video

Stjepan Fikter 14.08.2014.   •   2 komentara


Šanse da vidimo ikakav gameplay na ovogodišnjem Tokyo Game Showu za The Last Guardian su vrlo male ili skoro nikakve, potvrdio je Shuhei Yoshida.

Ruku na srce, skoro pa nitko nije očekivao gameplay prikaz The Last Guardiana na ovogodišnjem Gamescomu, a sada su ubijene i nade da se isti pojavi na ovogodišnjem Tokyo Game Showu. Potvrda toga dolazi od šefa Sony Worldwide Studiosa Shuheia Yoshide u intervjuu za Eurogamer.

Na upit hoćemo li igru vidjeti na sajmu samo je odgovorio: “Ne vjerujem. Oprostite.”

Odgovor na pitanje kada bi ga mogli vidjeti opet ne otkriva skoro ništa. Kaže: “Kada budemo spremni. Ne mogu potvrditi točno vrijeme zato što čekamo da bude u stanju s kojim smo sretni da je to igra. Imamo određeni vremenski okvir i developeri rade veliki napredak, ali to još nije došlo do te mjere da možemo reći – evo ga.”

Shuhei se dotaknuo i pitanja zašto razvoj traje toliko dugo i odgovara: “Tehnički problemi na PS3 i način na koji je igra projektirana nisu radili. Radila je u određenoj mjeri i zato smo imali datum izlaska u glavi.”

Za one koji su zaboravili, igra je trebala izaći 2011. godine za kada je bio postavljen okvirni datum izlaska. Yoshida je također priznao kako je to bila pogreška te da je igra u međuvremenu ponovno projektirana . Isto tako još uvijek nije službeno potvrđeno da će po izlasku biti PS4 naslov, ali nekako vjerujemo da neće ostati PS3 ekskluziva.

Komentari (2)

  • TessaraVejgan

    14.08.2014 - 18:32

    Ja sam mislio da je ovo otkazano.

  • mickolopi

    14.08.2014 - 23:25

    Dobro je da je ne otkazu za ps3 kao Until Dawn, a za PS4 100% izlazi…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?