HCL.HR

The Long Dark dobio značajnu nadogradnju

Zoran Žalac 03.08.2015.   •   1 komentara


Razvoj avanture preživljavanja The Long Dark teče po planu, a igra od ovoga mjeseca ima značajnu nadogradnju koja mijenja gotovo sve aspekte gameplaya.

The Long Dark je nakon uspješne kampanje na Kickstarteru ušao u Early Access program prošle jeseni. Tada nam je imao za ponuditi samo isprazni sandbox mod, ali je pokazao neke obećavajuće mehanike. Razvoj igre u međuvremenu je tekao po planu, a konkretne pomake napokon možemo vidjeti u ažuriranju verzije v.256.

Nadogradnja je došla krajem srpnja, a igri je donijela značajne promjene u sustavu kretanja i skupljanja resursa. Riješen je tako problem sporog hodanja i trčanja pa je kretanje sada brže, uzima u obzir sam teren po kojemu se krećemo, a sprint je rezerviran za brzo bježanje u opasnim situacijama.

Dodana je i mogućnost uništavanja objekata kako bi se prikupili resursi, odnosno materijali, tako da preživljavanje u hladnoj post-apokalipsi više nije toliko bezizgledno kao do sada. Punu listu promjena koje donosi verzija v.256 demonstrira sljedeći video komentar.

Komentari (1)

  • romeplayer

    03.08.2015 - 12:07

    Hocete li snimati kakav video o ovoj novoj verziji

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?