HCL.HR

The Novelist izlazi 10. prosinca

nebel 04.12.2013.   •   1 komentara


Simpatična i netipična indie igra The Novelist u kojoj se igramo Big Brothera dobila je datum izlaska. Igra će se pojaviti na Steamu 10. prosinca.

Indie naslov The Novelist na Steam stiže u utorak, 10. ovog mjeseca po cijeni od 15 eura. Ukoliko do tog datuma rezervirate svoj primjerak igre uz nju ćete po izlasku besplatno dobiti i soundtrack. Da se podsjetimo, riječ je o igri koja je najavljena ranije ove godine, a zaintrigirala nas je nesvakidašnjim zapletom, odnosno konceptom gameplaya.

U Novelistu preuzimamo ulogu duha, ili nekakve nevidljive pojave, te promatramo život tročlane obitelji pisca Dana Kaplana. Naravno, promatranje je tek dio igre jer ćemo na život Kaplanovih moći indirektno utjecati kroz niz poglavlja koja će biti drugačije raspoređena svaki put kada pokrenemo igru. Zaplet radnje fokusiran je na problematiku odnosa između pisca i njegove žene, odnosno sina; a to je vjerujte mi itekako plodna tema. Nikad nemojte biti pisci ili spisatelji. To je prokletstvo. Žene jednostavno ne idu zajedno s time.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?