HCL.HR

The Settlers – Kingdoms Of Anteria kombinira izgradnju carstva s elementima akcijske strategije

Stjepan Fikter 07.08.2014.   •   0 komentara


U posljednjem izdanju Settlersa nećemo se morati samo brinuti o rastu vlastitog carstva nego će se tu naći i borbe protiv neprijatelja i bossova u maniri taktičkih bitaka.

Ubisoft je uz prikaz novih screenshota otkrio i nekoliko detalja za The Settlers – Kingdoms Of Anteria, igru koja bi trebala obogatiti osnovni koncept igara u Settlers serijalu. Točnije rečeno, novi Settlersi će uz planiranje i izgradnju imati i određene dijelove u kojima će gameplay biti sličan akcijskim strategijama uz izometrijsku perspektivu.

Tako će se uz kontroliranje produkcijskih lanaca i ekonomije, trebati izabrati i heroja te njihove vještine za borbu protiv neprijatelja i bossova čime će se skupljati resursi i posebni predmeti. Iz Ubisofta također naglašavaju kako će biti različitih klasa i vještina koje ćemo moći prilagoditi vlastitom stilu igranja, čime se otvaraju tisuće različitih kombinacija.

Također, u akcijskom dijelu moći će se kooperativno surađivati s još tri prijatelja u otkrivanju Anterinih tajni, dijeliti plijen te trgovati s resursima za povećanje ekonomskog rasta. Ubisoft kaže: “Bez obzira na to što igrači preferiraju, moći će se usredotočiti na gameplay koji im više odgovara, bilo da je to razvoj kraljevstva i optimiziranje gospodarstva ili traženje taktičkih bitaka i novih avantura.”

Najavljena je i beta koja uskoro počinje, a više detalja o igri trebali bi dobiti tijekom Gamescoma. Četiri izdvojena screenshota provjerite ispod, a ostatak je u našoj galeriji. Izgleda lijepo, zar ne?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?