HCL.HR

The Suicide of Rachel Foster je napeti triler koji uvelike podsjeća na The Shining

Hrvoje Smoljić 07.12.2019.   •   1 komentara


Ako ste oduvijek htjeli iskusiti kako je to biti zaglavljen u hotelu usred snježne mećave, The Suicide of Rachel Foster donosi autentično The Shining iskustvo.

Deadelic Entertainment iduće godine planira izbaciti mystery triler s elementima horora imena The Suicide of Rachel Foster. Igra spaja elemente igara kao što su Firewatch i Layers of Fear i planira donijeti napeto iskustvo s slojevitom pričom.

Igra će vas staviti u ulogu mlade žene koja se nakon 10 godina vraća u obiteljski hotel. Cilj će vam biti otkriti burnu prošlost vaše obitelji, ali i misterij smrti titularne Rachel. Nije da ćete imati pretjerano izbora budući da odmah po dolasku zaglavite tamo uslijed ogromne mećave.

Proizvođač obećava slojevitu, emotivnu i zrelu priču. Osim gotovo fotorealističnih vizuala, službeni opis igre hvali se i posebnim dizajnom zvuka koji bi trebao doprinijeti atmosferi igre – naročito uz par dobrih slušalica. Igra na PC dolazi 19. 2. 2020., ali i za PlayStation 4 i XboxOne kasnije u toj godini. Za više detalja posjetite igrinu službenu Steam stranicu, ali i pogledajte trailer:

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Bojko

    08.12.2019 - 00:00

    Zanimljivo izgleda. Treba mi ovakvog stresa u životu. Shortlisted!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?