HCL.HR

Obnova civilizacije u The Tomorrow Children bit će besplatna za sve PS4 vlasnike

Stjepan Fikter 17.08.2016.   •   0 komentara


Umjesto plaćenih radova za izgradnju gradova, developer Q Games odlučio je bez raspisivanja natječaja svima omogućiti sudjelovanje u obnovi zahvaljujući free-to-play sustavu igranja.

tomorrow-children-f2p

Neobična sandbox avantura u The Tomorrow Children još uvijek nema točan datum izlaska, ali sada znamo kako će biti besplatna svim vlasnicima konzole zahvaljujući free-to-play modelu na kojemu će se bazirati.

Da budemo precizniji, igra tehnički izlazi 06.09., ali samo za one igrače koji će podržati razvoj kupovinom Founders Packa budući da je on ulaznica za pristup early access verziji. Treba napomenuti kako će dostupnost ovog paketa biti u limitiranom izdanju te se neće moći kupiti kada izađe puna, odnosno besplatna verzija igre.

Naravno, svi kupci paketa dobit će različite pogodnosti poput Bourgeoisie papira koji su prvi korak prema tome da se postane građaninom, a tu su još Jetpack, Lvl 1 licence, 1000 Freeman dolara te nezaobilazni kozmetički dodatak u obliku Miner Gear obleke.

Posebno je interesantno da će svi vlasnici Bourgeoisie papira moći će pozvati do pet prijatelja da ranije počnu s izgradnjom prije nego se i ostatak ekipe pridruži s F2P modelom koji bi trebao postati dostupan u idućim mjesecima.

Znači li to još ove godine ili iduće, nije otkriveno, no znamo kako će po izlasku igre Frontier Pack biti dostupan za kupovinu iako nije poznat njegov sadržaj. Inače, The Tomorrow Children najavljen je upravo na Gamescomu prije dvije godine kada smo po prvi put vidjeli koncept obnove civilizacije nakon neuspjelog eksperimenta, ali iz nekog razloga s F2P najavom nismo dobili nikakav novi trailer pa vam prilažemo jedan stariji kao podsjetnik. Slava za sve!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?