HCL.HR

The Witcher 3 krenuo s odbrojavanjem

nebel 13.08.2013.   •   7 komentara


CD Projekt je odbrojavanjem naznačio kako bismo uskoro trebali dobiti neke vijesti o igri The Witcher 3: Wild Hunt, usput nas počastivši s wallpaperima i glazbom iz iste.

Obožavate li odbrojavanja? Mi u HCL-u doslovno živimo za njih. Stoga samo uzbuđeni jer odbrojavanje na službenoj stranici Witchera ukazuje da nas na sutrašnji dan očekuju neke novosti, a možda čak i materijali vezani uz The Witcher 3: Wild Hunt. Osim trailera koji je prikazan na E3 sajmu, igra je ondje demonstrirana i kroz demo koji nije bio dostupan za širu javnost, pa postoji vjerojatnost da bismo nakon ovog odbrojavanja mogli vidjeti upravo kadrove gameplaya iz te demonstracije.

Zanimljivo je kako već sada možete preuzeti neke sadržaje dok čekate kraj odbrojavanja. Dostupni su tako wallpaperi i glazba iz igre, a možemo vam reći da se isplati preuzeti taj paket od 134 MB, makar samo i radi glavne skladbe za igru.

The Witcher 3: Wild Hunt najavljen je za PC, Xbox One i PlayStation 4, a možemo ga očekivati negdje tijekom 2014. godine.

Komentari (7)

  • drazensi

    13.08.2013 - 14:11

    vrlo vjerojatno oko 3. mjesecq sljedece godine, tako im uglavnom izlaze igre, ali tko ce pobogu cekati jos toliko dugo.. 🙂

  • maxim.x

    13.08.2013 - 15:28

    Nadam se nekom gameplay videu 🙂 I naravno da saznamo datum izlaska, iako mislim da je jos malo rano za to.

  • IaMarmageddoN

    13.08.2013 - 18:39

    još nisam otkrio sve tajne vičera dva a evo trojka kuca na vrata. dobro kažu da je vrijeme relativni pojam, uvijek fali!

    • Badass_Bunny

      @IaMarmageddoN, 13.08.2013 - 23:30

      Nemoj se uvrjedit ali retardirana osoba može završit Witcher 2, koji baš i nije neka igra za exploring, za 6-12 mjeseci kada izlazi Witcher 3…

    • IaMarmageddoN

      @IaMarmageddoN, 13.08.2013 - 23:57

      Kaj se bi uvrijedil, nemaš frke. Nisi rekao ništa što nije istina.

  • Loghain

    13.08.2013 - 22:11

    Uz DAI meni svakako igra koju najviše priželjkujem , obje Witcher igre su bile predobre i uživao sam igrajući ih tako da ne sumnjam da će ova biti odlična isto.

    A igre su me zainteresirale i za Witcher IP tako jer da nije bilo njih ne bih nikad otkrio bogati svijet Witchera koji je po loru stvarno zanimljiv.

    Doduše bit će mi žao ako se ostvare riječi nekih od devova iz CDPR po kojima će ovo biti zadnja Witcher igra ako sam dobro shvatio jer bih ja volio još vidjet puno igri sa ovim IP-om od CDPR i ne bih želio da se priča o Geraltu tako brzo završi.

  • Badass_Bunny

    13.08.2013 - 23:31

    Mislim da imaš pogrešne informacije oni su rekli da će ovo biti kraj Geraltove priče a da će Witcher kao serijal nastaviti da živi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?