HCL.HR

The Witness može potrajati i do 40 sati

ToxarE 17.10.2013.   •   4 komentara


Iako je The Witness isprva zamišljen kao manji indie projekt, na kraju je prerastao u mnogo veću igru koja uz sporedne zadatke može potrajati od 25 do 40 sati; tvrdi njezin tvorac.

Ljubitelji estetike i zagonetki zasigurno će uživati u novom naslovu Jonathana Blowa, tvorca originalnog Braida. Naime, njegov The Witness smješten je na idiličan otok prepun različitih zagonetki. Kako saznajemo od samog autora, otok je ogroman, a sama igra prerasla je planirane okvire koje je tim u početku imao. Blow tako tvrdi da je isprva zamislio The Witness kao igru koja bi trajala oko osam sati. Međutim, u nedavnom testiranju pokazalo se kako ima dovoljno sadržaja da potraje 25-40 sati, ovisno o tome koliko želite ulaziti u sporedne zadatke.

Blow također navodi kako je zadovoljan izgledom igre, pogotovo zbog činjenice da ima vlastiti pokretač u kojega je uloženo mnogo truda. I mi se možemo složiti s time da igra djeluje jako lijepo, što možete provjeriti i sami kroz set novih screenshota koje vam prilažemo u galeriji ispod ovog teksta. The Witness trebao bi izaći u prvoj polovici iduće godine za PC te PS4.

Komentari (4)

  • nemadruge

    17.10.2013 - 13:58

    Jedna od rijetkih igara za koju neče biti teško izdvojit novce. Blow se očito trudi da ponudi nešto novo i drugačije i to se treba cijeniti.

  • Apocalypse4987

    17.10.2013 - 14:19

    uh, ovo je dobro, kad sam vidija witness, već sam mislija da ćemo u igri ić od vrata do vrata i pitat ljude da li vjeruju u spasenje

    • wyzard

      @Apocalypse4987, 17.10.2013 - 17:11

      Nikad ne znaš…

  • piydek

    17.10.2013 - 17:40

    Meni isto igra od koje puno očekujem. Blow je jedan od rijetkih dizajnera igara koji doista razmišljaju, a ne samo kopiraju. Veselim se igranju ove igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?