HCL.HR

Thief 4 neće imati kompetitivni multiplayer

nebel 04.04.2013.   •   2 komentara


Baš kao i s prijašnjim Deus Ex-om, Eidos Montreal za svoj Thief 4 nema planova u vidu multiplayera te će se prvenstveno fokusirati na singleplayer porciju igre.

Predstavnik Eidos Montreala izjavio je za Eurogamer kako Thief 4 u ovom stadiju nema nikakvu multiplayer komponentu u planu, barem ne onu kompetitivnu. I dok noviji naslovi poput Tomb Raidera pod Square Enixom dobivaju MP opciju koja se na kraju ne pokaže toliko potrebnom, u Eidos Montrealu vjeruju kako mrežnoj komponenti igre mogu pristupiti drugačije.

„Razmotrit ćemo mogućnost nekakvog Challenge moda u online okružju, no bit ću iskren – cilj tima je povratkom franšize pružiti najbolje moguće singleplayer iskustvo igranja. To je jako zahtjevno i ne želim da tim nepotrebno troši energiju, želim da se fokusiramo samo na singleplayer.“ – izjavio je producent igre Stephane Roy.

Svijetli primjer dobro izvedenog mrežnog Challenge moda vidjeli smo prošle godine u Hitman: Absolutionu i njegovom Contracts modu. Kako bi se vama svidjela ta ideja i jeste li zadovoljni fokusiranjem tima na singleplayer komponentu igre? Inače, ukoliko još niste pogledali prvi trailer za igru, donosimo ga u nastavku.

Komentari (2)

  • Aves

    04.04.2013 - 19:37

    Tooooooooo! Usredotočite se na single, tako treba! 😀

  • tryon

    05.04.2013 - 06:50

    yep, ionako multiplayer u ovakvim igrama nemoze uspjet

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?