HCL.HR

U tijeku je veliki popust na detektivske igre na Humble Bundleu

Igor Belan 22.06.2019.   •   4 komentara


Iako su malo nategnuli izraz “detektiv” pa je tako i Alan Wake postao jedan od njih, trenutno na Humble Bundleu možete nabaviti neke fine detektivske igre po još finijem popustu.

Čini nam se da smo vas dobro pripremili za vikend objavivši da igre poput World War 3, Insurgency: Sandstorm i Killing Floor 2 možete besplatno zaigrati do nedjelje navečer. No to su sve pucačine, a vama bolje leže detektivske igre? Nema problema!

Na Humble Bundle Storeu trenutno je u tijeku veliki popust na detektivske naslove. Mnoge od igara na popustu su starije i skromne “gigabajtaže” pa ih možete kupiti i skinuti u kratkom roku i zaigrati još ovog vikenda.

Doduše, Humble Bundle ekipa malo je proširila što znači “detektivska igra” pa ćete na ovom popustu naći niz point-n-click avantura u kojima se na bavite baš detektivskim poslom. Cijela kolekcija Batman Arkham igara je primjerice također tu, što donekle ima smisla jer Batmana nazivaju “najboljim detektivom na svijetu”, no svi znamo da u Arkham igrama zapravo najmanje istražujemo, a najviše šamaramo delikvente i vandale. No bilo kako bilo, kada sve Arkham igre možeš nabaviti za 15 eura, ne bunimo se.

Alan Wake Collector’s Edition za 5 eura djeluje kao dobra ponuda također. Toliko dobra da možemo zažmiriti na činjenicu da je Alan pisac, ne detektiv.

Grim Fandango Remastered bih vam naravno preporučio – za 3 eura dobit ćete najbolju igru svih vremena (samo po meni). Neka vam barem stoji u libraryju da se možete hvaliti prijateljima da imate kul stare igre.

Što se pravih detektivskih igara tiče, Return of the Obra Dinn je rijetki dragulj u ovom žanru koji jednostavno morate zaigrati. Popust na Obra Dinn je svega 10%, ali još je to nova igra – isplati se. Snimio sam nekoliko videa iz ove igre prije par mjeseci pa bacite oko barem na ovaj uvodni ako još niste.

Tu su još i Her Story te L.A. Noire, između ostalog, no kliknite ovdje da provjerite punu ponudu.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • Demon90

    22.06.2019 - 18:49

    A sad Alan wake jest pisac al mislim istrazuje covjek tako da to mi je u redu, nezz što batman točno radi u kolekciji al eto onima koji nemaju sigurno da se isplati

    • Apocalypse4987

      @Demon90, 23.06.2019 - 10:58

      Ozbiljno ti nije jasno šta batman radi tu? Detective comics?

    • Demon90

      @Apocalypse4987, 23.06.2019 - 14:25

      Pa ozbiljno mi nije jasno. Jest directive comics ali znamo da dotične igre su manje više čista akcija

  • HyPo

    22.06.2019 - 22:31

    I na Steamu je dobra rasprodaja večina Eidos igrica su 97 centi uključujuči Tomb Raider i Legacy of Kain serijale a ostale su po dobroj privlačnoj cijeni.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?