HCL.HR

Titanfall betu zaigralo oko dva milijuna igrača

M23 24.02.2014.   •   0 komentara


Nedavno održano beta testiranje nadolazećeg Titanfalla urodilo je plodom – igrači su mahom zadovoljni igrom, a odaziv je bio i više nego zadovoljavajući za razvojni tim Respawn Entertainment.

Zatvoreno pa otvoreno beta testiranje Titanfalla prošlo je i više nego dobro – igrači su iz prve ruke dobili prijevremeni uvid u potencijal očekivanog FPS-a, a developeri su prikupili vrijedan feedback koji će im pomoći u razrješavanju i peglanju bugova u ovih nešto manje od mjesec dana koliko je ostalo do izlaska igre.

Respawn je itekako zadovoljan odazivom, odnosno interesom igrača za beta testiranje pa je tako otkriveno da je beti pristupili preko dva milijuna igrača. Naravno – da je X360 verzija bila dostupna za testiranje, taj broj svakako bi bio još i veći. Respawn napominje da beta testiranje neće eliminirati sve bugove po izlasku igre, ali će pomoći da ih bude što manje.

„Nikad ne želite reći da će sve biti savršeno. Očito je da se stvari mogu promijeniti. Ali ne želite ni reći da će svejedno biti problema jer ne želite da ljudi izgube povjerenje u ono što radite. Mislim da je ova beta bila suprotno tome – dali smo ljudima povjerenje da ne samo da ćemo komunicirati s njima, nego ćemo i aktivno pokušavati izgladiti sve bugove.“ – izjavio je Respawnov community menadžer Abbie Heppe.

Ako još niste upamtili, Titanfall izlazi 13. ožujka za PC te Xbox One, a 28. ožujka za X360.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!