HCL.HR

Tom Hardy je Sam Fisher u Splinter Cell filmu

Igor Belan 15.11.2012.   •   28 komentara   •   Zanimljivosti


Glumac Tom Hardy će nakon Viteza tame i uloge glavnog negativca Banea postati Sam Fisher u nadolazećem Splinter Cell filmu. Dobar izbor?

Iako Tom Clancy’s Splinter Cell film još nije našao studio koji će ga producirati, kreatori igre iz Ubisofta već su izabrali svoju glavnu zvijezdu – glumca koji će preuzeti ulogu Sama Fishera. Biti će to Tom Hardy, glumac kojega smo nedavno gledali u velikom kino-hitu The Dark Knight Rises gdje je tumačio ulogu glavnog negativca Banea.

Sam film je još u začecima, a preliminarni razgovori o produkciji istoga u tijeku su s Warner Bros. i Paramount studijima. Scenarij također još nije finaliziran, a piše ga Eric Warren Singer koji je napisao i triler The International iz 2009. godine.

Ubisoftov šef prodaje i marketinga Geoffroy Sardin u nedavnom intervjuu za Gamesindustry.biz objasnio je kako kompanija svoje franšize želi održavati na životu transmedijskom ponudom, što osim samih video igara uključuje figure, stripove te u konačnici i filmove. Dobili smo pritom i insinuaciju da film baziran na njihovom Assassin’s Creed serijalu stiže možda već i sljedeće godine.

Kada će eventualni Splinter Cell film ugledati svijetlo dana još nije poznato, ali nova igra u popularnom stealth serijalu pod imenom Splinter Cell: Blacklist stiže u proljeće 2013. godine.

Što kažu gameri? Je li Tom Hardy dobar izbor za Sama? Imate neki bolji prijedlog? Recite nam u komentarima.

Komentari (28)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?