HCL.HR

Tomb Raider će dobiti animiranu seriju na Netflixu

Zoran Žalac 27.01.2021.   •   2 komentara   •   Filmovi i serije


Nakon tri filmske adaptacije, Lara Croft pojavit će se i u obliku animirane serije na Netflixu, a na toj adaptaciji radit će producentica The Witcher: Blood Origina.

Dolaze neka nova vremena za Tomb Raider. Kao što smo nedavno doznali, sljedeća Tomb Raider igra, namijenjena mobilnim uređajima, predstavit će nam Laru Croft bližu njezinoj izvornoj verziji (u kratkim hlačama). Slično bi mogla krenuti i prva televizijska adaptacija Tomb Raidera.

Nju su odobrili iz Netflixa, a slično kao Castlevania i The Witcher: Blood Origin, taj će Tomb Raider biti anime stila. Za scenarij serije bit će zadužena Tasha Huo, a pretpostavlja se da serija neće biti vezana uz zasebnu filmsku adaptaciju čiji je nastavak također u izradi.

Dakako, Tomb Raider je tek jedna u nizu franšiza iz svijeta videoigara koje će na Netflixu dobiti svoju seriju. U pripremi su također adaptacije Resident Evila, Assassin’s Creeda, Devil May Cryja i drugih serijala.

Komentari (2)

  • Artyom

    27.01.2021 - 20:02

    Da se nadovežem na vijest, ekipa koja stoji iza The Witcher: Blood Origin projekta će radit novu Tomb Raider anime seriju. A ekipa koja stoji iza Castlevania anime serije će radit novu Skull Island (King Kong) anime seriju, također na Netflixu.

  • esse

    28.01.2021 - 16:07

    The Witcher: Blood Origin je anime stila?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?