HCL.HR

Tony Hawk’s Pro Skater spreman na povratak, najava uskoro

Zoran Žalac 22.04.2015.   •   2 komentara


Tony Hawk još uvijek samo provocira novom igrom, ali obećava kako će fanovi biti oduševljeni kada prvi detalji uskoro budu otkriveni.

Tony Hawk na svom je Instagramu objavio interesantan video u kojemu njegov prijatelj Rob Wooton mijenja odjeću i njiše se poput likova iz Tony Hawk’s Pro Skater serijala, čime je praktički potvrdio kako će se nova igra vratiti korijenu serijala. Nedavno je otkriveno kako Activision razmatra naziv Tony Hawk’s Pro Skater 5, odnosno povratak najuspješnijem dijelu serijala.

Nakon Pro Skatera Tony Hawk je otišao prema Undergroundu, Proving Groundsu, American Wastelandu, Rideu i Shredu, a fanovi će reći i k vragu. Pauza traje, ne računajući THPS2 remake, već gotovo šest godina, a nadamo se da je to sasvim dovoljno da se za novi Tony Hawkov naslov poslože neke svježe i kvalitetne ideje.

Razvojnog tima Neversoft, koji je odradio najbolje THPS igre nažalost više nema, ali tko zna – možda na scenu sada stupi neki tim željan dokazivanja. U bilo kojem slučaju, najavu očekujemo uskoro, ili bolje rečeno – najkasnije do sredine lipnja. A samu igru možda čak i ove godine.

Komentari (2)

  • eXcentrik

    22.04.2015 - 18:15

    jao da se vrate na thps2 i thps3 i da to prošire bilo bi je be no

  • trulex

    22.04.2015 - 19:26

    Penzioner kad uđe u mirovinu, nikada iz nje ne izađe.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?