HCL.HR

Top 7 ideja za najbolje darove ovih blagdana, daruj pametno!

sponzorirani članak 20.12.2021.


Ekipa iz Linksa vam ovih blagdana želi pomoći da darujete pametno pa donose TOP 7 ideja za darove kojima ćete sigurno razveseliti voljene osobe.

Stiže nam najljepše doba ove godine u kojem su nam srca ispunjena. Jeste li spremni?  Lagano nam se približava još jedan kraj kalendarske godine koji je uvijek u blagdanskom raspoloženju – veselje, optimizam, zajedništvo i darivanje čine ga zaista posebnim. Ž

Prava čarolija blagdana osjeća se kada darujemo srcem i kada sreću podijelimo s najmilijima. Svi volimo ovo doba godine, ali budemo iskreni, često ovo razdoblje može biti jedno od najstresnijih u godini. Uvijek postoji toliko toga što moramo napraviti u tako kratkom vremenu, a pogotovo kada je u pitanju kupnja blagdanskih darova, koji moraju biti jedinstveni i promišljeni te koje će osobe koje ih prime zaista istinski voljeti.

Ove godine uz pametno odabran dar sigurno ćete razveseliti svoju dragu osobu, a proizvodi koje izaberete bit će upravo savršeni za rješavanje njihovih potreba, zabavu ili posao.

Kako bi vam u ovim užurbanim vremenima olakšali blagdansku kupovinu, donosimo vam 7 ideja za darove kojima ćete sigurno razveseliti voljene osobe. Daruj pametno ovih blagdana.

Najbolji laptop za različite potrebe

Poklonite brže performanse, bolji doživljaj igranje igara, lakše kreiranje sadržaja i putovanje s jednim od najboljih laptopa iz blagdanske ponude. Bez obzira na to kupujete li laptop za multimediju i posao,  za brže i jednostavnije obavljanje zadataka ili gaming laptop za zabavu i opuštanje sada je najbolje doba godine da pronađete nižu cijenu za novi laptop.

Mobitel – malo računalo na dlanu

Elegantan i moderan mobitel s brojnim funkcionalnostima, naprednom kamerom te da stane u svaku torbicu ili džep, svakako je odličan izbor za dar. Izabrali smo nekoliko prijedloga mobitela top brendova, pogledajte ovdje.

Gaming periferija za pobjednike

Uvijek dobar izbor, kojem će se svaki gamer oduševiti, je kvalitetna tipkovnica, miš ili slušalice. Tražite li izvrsnu opremu za gejmera, sada je svakako najbolja prilika.

Pametni sat – nevjerojatno je praktičan i multifunkcionalan

Pametni sat sve je rašireniji gadget, koje rado koriste ljudi svih dobnih skupina.  Spajanje tehnologije s elegancijom sada je svakako moguće  uz prekrasan sportski sat Garmin Venu Sq Music u crnoj ili boji pijeska/zlatni sada za samo 1.429 kn. Pametan sat koji uz moderan dizajn donosi i moćne performanse. Kombinira svakodnevni stil s cjelodnevnim praćenjem zdravlja i fitness funkcijama kako biste se nastavili kretati uz omiljenu glazbu koja se sada nalazi na satu.

Sportski GPS sat Garmin Fenix 6 PRO i 6S PRO u dvije boje i sada uz uštedu 600 kn savršen je poklon za osobe koje vole pratiti svoje sportske aktivnosti, ali i zdravlje. Omogućuju vam dodavanje mapiranja, glazbe, inteligentnog planiranja tempa i još mnogo toga. Pametni sat svakako je vrlo lijep i vrijedan božićni dar. Ovdje provjerite najbolju ponudu.

Sportska kamera i dron – uhvati najbolji trenutak

Sportska kamera i dron postaju jeftiniji, bolji i popularniji. Svaki avanturist voli zabilježiti svoje pustolovine, a najbolje će ih dočarati GoPro kamera ili DJI dron. Ovih blagdana možete ih pronaći uz odlične uštede i pokloniti bliskoj osobi. Savršeni poklon kojim će svaki trenutak ostati zabilježen.

Televizori – filmska slika i zvuk

Nove tehnologije televizora  pružit će vam bolju sliku uz uglađene pokrete. Briljantne dugotrajne boje i zvuk pružit će vam veličanstveni doživljaj gledanja vaše omiljene serije ili filma. Uživat ćete u slici koja odražava originalnu zamisao redatelja i doživjet ćete čist, dubok i prostrani zvuk.

Osobna njega za ljepši i kvalitetniji život

IPL uređaj SmoothSkin siguran je i jednostavan za upotrebu na tijelu i licu. Cijelo tijelo možete tretirati u samo 10 minuta što mu zasluženo daje titulu najbržeg IPL uređaja na tržištu. Svilenkasta glatka koža i ušteda od 1.000 kn odlična je kombinacija za razveseliti dragu osobu ovim vrhunskim uređajem.

Električna četkica za zube radi većinu posla umjesto vas i ima mnoge prednosti. Svojom vibracijom i rotiranjem pomaže u uklanjanju naslaga sa zuba i desni. Poboljšavaju kvalitetu oralnog zdravlja, a sada ih možete kupiti već od 169 kn te iznenaditi svoje bližnje vrlo funkcionalnim i praktičnim darom.

Ovih blagdana DARUJ PAMETNO i razveseli one najdraže. Izaberite nešto posebno za svoju obitelji, prijatelje, kolege i za one koji su uvijek pored vas. Pokažite koliko vam znače kroz pametno odabran dar za vašu dragu osobu. Vjerujemo da će svatko za sebe pronaći nešto zanimljivo i iznenaditi one najdraže. Želite još malo inspiracije? Provjerite sve naše prijedloge i izaberite dar kojim ćete oduševiti svoje najmilije. Ove blagdane učinite nezaboravnim. Neka blagdanska čarolija započne i vjerujemo da će 2022. godina donijeti nešto lijepo svima.

Označeno sa: , ,

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?