HCL.HR

Oznaka: Božić

Vrckavi Prompto iz Final Fantasy XV otkrio je svoju nježniju stranu uživo

Juraj Bevandić 27.12.2016.

Glumac koji je posudio glas Promptu u Final Fantasy XV iznenadio je veliku obožavateljicu posebnom porukom za blagdane koja joj je očito puno značila.

Evo dokaza da mačke mrze Božić, sreću i PlayStation 4

Juraj Bevandić 27.12.2016.

Momak na videu je bio izvan sebe kad je za Božić skinuo omot s PlayStationa 4, a to je prekinula njegova mačka koja ga je umalo priklala što samo dokazuje neke stvari.

HCL VideoBesplatne božićne igre #2: Djed Mraz na raketi

Igor Belan 25.12.2016.

Na sam božićni dan donosimo vam ne još jednu, već još TRI besplatne božićne igre koje je zabavnije gledati nego zapravo igrati. No nisu li sve takve?

Zaposlenici gaming trgovine pokazali svoje veliko srce za Božić

Juraj Bevandić 12.12.2016.

Zaposlenici američkog Best Buya skupili su novac za Wii U kao božićni poklon dečku koji je svaki dan dolazio u dućan igrati Super Smash Bros. na izloženoj konzoli.

Hitman daruje besplatni božićni DLC

Juraj Bevandić 07.12.2016.

U Hitmanu ćemo se pred Božić igrati ćelavog djedice koji sprječava lopove u krađi poklona, a DLC je besplatan i poziva igrače da doniraju zakladi za prevenciju karcinoma.

HCL VideoIgramo glupe božićne igre: Santa Claws

Igor Belan 26.12.2015.

Unatoč radovima na portalu i ove godine nastavljamu tradiciju koja nalaže da se u ovo blagdansko vrijeme treba zaigrati pokoja loša božićna igra. Ove godine odlučili smo baciti pogled na kreativno nazvani Santa Claws.

Sretan Božić!

Igor Belan 25.12.2015.

Svim našim redovitim i neredovitim čitateljima, kao i svim dobrim ljudima što barem povremeno vole zaigrati pokoju video igru (čak i onima koji ih zovu “igricama”) – redakcija HCL-a želi sretan i blagoslovljen Božić! Izvolite par besplatnih igara!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?