HCL.HR

Toy Trains vraća nas u djetinjstvo igranja s vlakićima unutar virtualne stvarnosti

Stjepan Fikter 01.12.2023.   •   0 komentara


Od ekipe koja je radila na Superhot VR stiže potpuno drugačija igra u kojoj je stavljen naglasak na korištenje kreativnosti u rješavanju željezničkih problema za naše vlakiće.

Ekipa koja voli vlakiće uskoro će imati mogućnost slagati različite konfiguracije pruga unutar virtualne stvarnosti. To uskoro je zapravo 16. 1. 2024. kad će Toy Trains postati dostupan za PS VR2 i PC VR te nas vratiti u djetinjstvo kako bi se opet mogli igrati s tračnicama i vlakićima. Inače, riječ je o puzzle naslovu koji će prije svega tražiti kreativnost u rješavanju željezničkih izazova jer svaka ploča imat će više načina za uspješno rješavanje.

Toy Trains bit će potpuno fokusiran na uživanje i opuštanje bez ikakve žurbe u traženju najbolje željezničke konfiguracije. Nakon pronalaska rješenja s kojim smo najviše zadovoljni, ploča na kojoj naši vlakići putuju moći će se i ukrašavati različitim elementima među kojima su drva, kamenja, životinje… Sve to krasit će i oku ugodan grafički stil pun šarenila koje će dodatno podići nostalgičnu atmosferu igranja s vlakićima.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?