HCL.HR

Oznaka: Vlakovi

Train Sim World stiže na PC, PS4 i Xbox One peron

Stjepan Fikter 02.06.2018.

Krajem idućeg mjeseca vlasnici konzola imat će prilike vidjeti kako izgleda svijet vlakovođa iz prvoga lica kada Train Sim World stigne na kolodvor.

RecenzijaRailway Empire

Stjepan Fikter 21.03.2018.

Upravljanje željezničkim carstvom nije najjednostavnija stvar na svijetu, ali je poprilično zabavna što nam dokazuje i Railway Empire u razdoblju kada su parni vlakovi bili žila kucavica cijele nacije.

Vlakovi Railway Empirea krenuli su s vožnjom

Zoran Žalac 26.01.2018.

Ponovno imamo priliku postati željeznički tajkuni, ovoga puta u novoj igri zvanoj Railway Empire. Ovaj strateško-menadžerski naslov od danas je dostupan na Steamu, PlayStationu 4 te Xboxu.

Metro Exodus pokrenuo svoj vlak u snijegu

Zoran Žalac 08.12.2017.

Post-apokaliptični svijet nove Metro igre ne izgleda ništa veselije od zadnji put kada smo ga posjetili, no nadu u bolje sutra daje mu lokomotiva Aurora.

Pogledajte kako se Amerika osvaja građenjem željeznica u igri Railway Empire

Zoran Žalac 01.12.2017.

Obećavajuća tajkunska simulacija Railway Empire dobila je kraći gameplay video koji demonstrira kako se računalni protivnici ponašaju u borbi za povezivanje Amerike željezničkim prometom.

Railway Empire dobio datum izlaska

Zoran Žalac 09.11.2017.

Tajkunska igra u kojoj ćemo graditi željeznicu i voziti vlakove odgođena je za iduću godinu, ali ju nećemo morati dugo čekati. Na PC-u i konzolama bit će dostupna od 26. 01. iduće godine.

Bounty Train je potpuna željeznička simulacija u kojoj ćemo opremati svaki pojedini vagon

Zoran Žalac 18.05.2017.

Bounty Train je strateška igra u kojoj ćemo osvajati željezničku industriju Amerike u 19. stoljeću uz zgodan zaplet – svaki vagon svojih vlakova morat ćemo sami dizajnirati kako bi se obranili od pljačkaša.

Probudite se ljubitelji vlakova i vlakića – najavljen je Railway Empire

Zoran Žalac 23.02.2017.

Krajem godine završit će čekanje na novu tajkunsku simulaciju željezničke tematike. Railway Empire vraća nas u Ameriku 19. stoljeća i zlatne dane kada su vlakovi bili glavni oblik transporta.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?