HCL.HR

Oznaka: Vlakovi

RecenzijaRailway Empire

Stjepan Fikter 21.03.2018.

Upravljanje željezničkim carstvom nije najjednostavnija stvar na svijetu, ali je poprilično zabavna što nam dokazuje i Railway Empire u razdoblju kada su parni vlakovi bili žila kucavica cijele nacije.

Vlakovi Railway Empirea krenuli su s vožnjom

Zoran Žalac 26.01.2018.

Ponovno imamo priliku postati željeznički tajkuni, ovoga puta u novoj igri zvanoj Railway Empire. Ovaj strateško-menadžerski naslov od danas je dostupan na Steamu, PlayStationu 4 te Xboxu.

Metro Exodus pokrenuo svoj vlak u snijegu

Zoran Žalac 08.12.2017.

Post-apokaliptični svijet nove Metro igre ne izgleda ništa veselije od zadnji put kada smo ga posjetili, no nadu u bolje sutra daje mu lokomotiva Aurora.

Pogledajte kako se Amerika osvaja građenjem željeznica u igri Railway Empire

Zoran Žalac 01.12.2017.

Obećavajuća tajkunska simulacija Railway Empire dobila je kraći gameplay video koji demonstrira kako se računalni protivnici ponašaju u borbi za povezivanje Amerike željezničkim prometom.

Railway Empire dobio datum izlaska

Zoran Žalac 09.11.2017.

Tajkunska igra u kojoj ćemo graditi željeznicu i voziti vlakove odgođena je za iduću godinu, ali ju nećemo morati dugo čekati. Na PC-u i konzolama bit će dostupna od 26. 01. iduće godine.

Bounty Train je potpuna željeznička simulacija u kojoj ćemo opremati svaki pojedini vagon

Zoran Žalac 18.05.2017.

Bounty Train je strateška igra u kojoj ćemo osvajati željezničku industriju Amerike u 19. stoljeću uz zgodan zaplet – svaki vagon svojih vlakova morat ćemo sami dizajnirati kako bi se obranili od pljačkaša.

Probudite se ljubitelji vlakova i vlakića – najavljen je Railway Empire

Zoran Žalac 23.02.2017.

Krajem godine završit će čekanje na novu tajkunsku simulaciju željezničke tematike. Railway Empire vraća nas u Ameriku 19. stoljeća i zlatne dane kada su vlakovi bili glavni oblik transporta.