HCL.HR

Trailer za GRID Autosport fokusira se na Touring disciplinu

ToxarE 14.05.2014.   •   2 komentara


Najznačajniji dio nove GRID igre svakako će biti sportsko utrkivanje na službenim stazama i trkalištima diljem svijeta, a vozači koji u njemu aktivno sudjeluju u novom traileru daju nam savjete za vožnju.

Fokus nadolazećeg GRID Autosporta najvećim je dijelom postavljen na Touring disciplinu, odnosno utrkivanje po službenim trkalištima kao što su Hockenheim, Sepang, Jarama, Yas Marina i druge staze. Novi trailer stoga nam donosi isječke intervjua s pravim vozačima te discipline, te nam uz neke nove kadrove gameplaya govori kako se vozi do pobjede. Među vozačima u videu svoje komentare daju Andrew Jordan iz Pirtek Racinga, Matt Neal iz Team Dynamicsa, Fabrizio Giovanardi iz Motorbase Performancea i dr.

GRID Autosport, najavljen krajem prošlog mjeseca, stiže nam već 27. lipnja za PC, X360 te PS3. Osim Touring discipline, igra će sadržavati još četiri vrste utrkivanja – endurance, open wheel, tuning i street race.

Komentari (2)

  • adycro

    14.05.2014 - 16:03

    Orginalni GRID je po meni i danas jedna od najboljih vozackih igara po osjecaju voznje, nadam se da ce se vratiti na taj put.

  • Megakmica

    14.05.2014 - 18:57

    Istina prvi GRID je najbolji,ali malo dalje u prošlost TOCA Race Driver 3 nema premca,barem meni.Sa GRID 2 su napravili smeće od igre,nit ima lokacija,nit automobila,nit kupova,pola igre je DLC.Ništa čudno da nakon samo 1 god. dolazi novi GRID.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?