HCL.HR

Treću sezonu animirane Castlevania serije nećemo gledati tako skoro

Hrvoje Smoljić 27.11.2019.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Unatoč činjenici kako treća sezona nije ni blizu završetka, netko se u Norveškom Netflixu odlučio poigrati s srcima obožavatelja animirane serije.

Norveška podružnica Netflixa je na svom Twitteru nedavno najvila nekoliko filmova i serija koji stižu na tu platformu. Među njima se, s datumom izlaska na 1.12., našla i treća sezona popularne animirne serije Castlevania. Kako se radi o uistinu odličnoj adaptaciji popularnih igara, obožavateljima iste srca su preskočila nekoliko otkucaja od uzbuđenja da bi nedugo zatim njihove nade pale u vodu.

Naime, na Twitteru se ubrzo oglasio režiser serije i rekao kako je navedeni datum izlaska treće sezone i njemu novost. Usput se našalio kako bi to bilo uistinu zastrašujuće budući kako još uvijek rade na zadnjoj epizodi sezone. Netlix je vrlo brzo nakon izjave i pobrisao originalni tweet potvrdivši kako nećemo tako skoro gledati nove avanture naših junaka.

Završetak druge sezone ostavio nas je s mnoštvom pitanja o budućim ulogama nekih likova u priči. Stoga ne čudi da su obožavatelji odmah skočili na lažnu vijest, ali i bili iznimno razočarani kada se ispostavilo da se radi o grešci. Kako nismo dobili stvarni datum dolaska treće sezone, nadamo se kako će nas nadolazeći Witcher barem malo utješiti.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?