HCL.HR

Trgovina iz UK želi vam prodati Nintendo Switch već sada

Igor Belan 23.11.2016.   •   7 komentara


Po cijeni od 198.50 britanskih funti već sada možete platiti Nintendo Switch u jednoj trgovini u UK i to je maksimum koji ćete platiti za konzolu koja još uvijek nije ni prikazana kako spada, nema točan datum izlaska, a ni službenu cijenu.

Nintendo Switch očekivanja

Sve što trenutno znamo o Nintendovoj novoj konzoli Switch možete vidjeti u ovom članku, a kada ga pročitate bit će vam jasno da imamo vrlo mutnu sliku o tome za što je ta konzola zapravo sposobna. Ne znamo uz koje igre će izaći, hoće li imati dva ili više različitih modela po izlasku… ma ne znamo ni kada točno izlazi ni koliko će zapravo koštati.

No jedna trgovina iz Ujedinjenog Kraljevstva odlučila se na zanimljivu promociju u sklopu koje vam nude da već sada kupite Nintendo Switch za 198.50 britanskih funti, što je svega 1750kn po današnjem srednjem tečaju HNB-a. Radi se o trgovini Game Seek koja se promovira nadasve skromnim sloganom “Earth’s greatest gamestore”, a ekipa iza ova ponude tvrdi da ako im sada ostavite novac da je to maksimum koji ćete platiti za konzolu – u slučaju da konzola bude skuplja po izlasku, vi ćete je dobiti po ovoj cijeni.

Naravno, ako ste s ovih naših prostora morat ćete dodatno platiti i dostavu (za UK je besplatna), no svejedno se radi o naizgled dobroj ponudi. Kažem naizgled jer zapravo još ne znamo koliko će Switch koštati – tko zna, možda Nintendo potpuno poludi pa postavi preporučenu maloprodajnu cijenu na svega 150 funti (kad već pričamo o funtama). Tada ćete, očito, biti u gubitku. Osim toga, sasvim je moguće da će Nintendo izbaciti na tržište barem dvije verzije Switch konzole, jeftiniju i skuplju, u kojem slučaju ćete vi najvjerojatnije dobiti onu jeftiniju varijantu koja možda neće biti ni isplativa naspram svega što dobijete u eventualnoj skupljoj varijanti. Tko zna!

Drugim riječima – ne nasjedajte na ovo. Game Seek se malo besplatno promovirao po raznim gaming portalima u svijetu (baš prije Black Fridaya, interesantno), sve je to lijepo i krasno, ali odluku o kupnji Switcha donesite kada zapravo saznamo nešto više o konzoli.

Komentari (7)

  • Tony Ghost 1811

    23.11.2016 - 21:26

    Nije bitna cijena uopce, ovo je sramota. Drago mi je da ste napisali da ljudi ne nasjedaju. Hajde sto postoji preorder za igru pa nemas pojma sta ces dobit. To nije dvoljno pa sad uvode i za konzole. Bice nas u buducnosti ceka preorder auta, ono kupis auto a nema volana.

    • madkikot

      @Tony Ghost 1811, 23.11.2016 - 22:33

      Biciklo bez pedala,skejt bez tockova ma nisu normalni 🙂

    • liam

      @madkikot, 24.11.2016 - 08:45

      A pravi bike se prodaju bez pedala i skoro svih djelova … Sve se kupuje i slaze naknadno…

    • movie

      @Tony Ghost 1811, 23.11.2016 - 23:51

      Dobro, auto bez volana čeka nas u budučnosti, a bez čega je ova konzola u sadašnjosti kada sve znaš?

    • Tony Ghost 1811

      @movie, 24.11.2016 - 07:29

      Reci ti meni. Opce je poznato da se javljas svima i pametujes. Pa cu te pustit da mi kazes. Umjesto da nesto napises na ovu prevaru ti mene smaras.

    • madkikot

      @Tony Ghost 1811, 24.11.2016 - 00:49

      Mozda je greske u jeziku samo nemacki pa ih prodaju jeftino svudje 🙂

  • kazolzr

    23.11.2016 - 23:42

    To je zaprava jako dobra ponuda Igore!
    Ovo sam vidio već pred koji tjedan, neznam baš njemački, pa neznam točno u detalje o čemu se radi, pretpostavljam da je preorder pa kupiš za pravu cijenu kad dođe, ali kažem neznam točno.
    http://www.mediamarkt.de/de/product/_switch-nintendo-3ds-konsolen-2191472.html

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?