HCL.HR

Trgovine preuranjeno otkrile Ghost Recon: Final Mission te Assassin’s Creed 3 Vita

Duje Kozomara 28.05.2012.   •   0 komentara


Web stranice trgovina GAME te Zavvi otkrile su Vita naslove Ghost Recon: Final Mission te Assassin’s Creed 3 malo ranije nego što su smjele.

Nenajavljeni Vita naslovi Ghost Recon: Final Mission te Assassin’s Creed 3 ugledani su na web stranicama trgovina GAME te Zavvi. Ovo je prvi put da čujemo za Ghost Recon: Final Mission, koji će, čini se, biti treći naslov franšize izdan ove godine, nakon friško izašlog Future Soldiera te free-to-play naslova koji bi trebao stići na jesen, Ghost Recon Online. Prije nego što je uklonio proizvod s liste, GAME je uz igru stavio generični “TBC 2012” datum izlaska, uz cijenu od 35 funti.

Assassin’s Creed 3 za Vitu je nešto manje iznenađenje, budući da je Ubisoft već najavio kako se igra AC franšize razvija za Sonyevu handheld konzolu. Zavvi je naveo da igra izlazi 31. listopada, po cijeni od 40 eura.

S obzirom da su naslovi procurili tjedan dana prije E3-a, lako je pretpostaviti kako će službeno najavljene biti upravo u Los Angelesu sljedećeg tjedna, a možete očekivati da će HCL rutinski razvaliti pokrivanje sajma kao i prethodnih godina. Nema spavanja sljedećeg tjedna.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?