HCL.HR

Tri Logitech G proizvoda za PRO gaming kod kuće

PR 12.03.2021.


Osmišljeni i dizajnirani u suradnji s profesionalcima esporta, ova tri Logitech G PRO proizvoda su tu da istaknu vaše talente i podmažu vaš skill na putu do velikih turnira.

Kad pričamo o gaming periferiji, često se kaže da je profesionalni igrač dobar s bilo kojim mišem, tipkovnicom ili slušalicama. Jer ono što ga zapravo čini vrhunskim profesionalcem je razina poznavanja igre, požrtvovni treninzi i urođeni talent.

Pa dok je istina da će prosječni esports profić pobijediti kežualca s bilo kojim komadom periferije pod rukom i na glavi, dobra oprema svakako može pomoći izbalansirati to bojište. A ako želite napredovati i skinuti tu fantomsku etiketu prosječnog igrača s čela, vrhunski miš, tipkovnica i headset mogu čak biti i ključni.

Logitech G PRO serija proizvoda je dizajnirana upravo s time na umu. Iako imaju preko 35 godina iskustva u izradi gaming periferije, Logitech se dodatno konzultirao s najboljim svjetskim esports profesionalcima kada su dizajnirali G PRO seriju.

Rezultat su miš, tipkovnica i headset koji jednostavno pružaju ponajbolje performanse na svijetu. I nije stvar samo u najboljim mogućim senzorima, prekidačima i mikrofonima, već i u dizajnu. Svaki G PRO proizvod u smislu dizajna postavlja ergonomiju, kvalitetu izrade i dugotrajnost ispred nekakvog pretjeranog gamer dizajna. Jer to je zapravo bitno kad ste pro.

Ni jedan vizualni detalj na ovim proizvodima nije nepotreban, sve je u službi funkcije – a pravim profesionalcima upravo to je apsolutno prekrasno.

LOGITECH G PRO WIRELESS MIŠ

Dosljednost. To je riječ koju ne čujete često kada čitate o gaming miševima, ali kada ste u esportu i birate periferiju upravo to je ono što ćete tražiti. Jer kada milimetri i milisekunde odlučuju hoćete li osvojiti 10 000 ili 50 000 eura na turniru, želite biti sigurni da je vaš pokret ruke kriv za gubitak, a ne miš koji se prilikom tog pokreta ponašao mrvicu drugačije nego inače.

Zato je Logitech G PRO Wireless idealan. Naravno da je lagan, udoban i suludo precizan uz Logitechov HERO 25k senzor, no fora je u tome da je dizajniran za dosljednost. Kada se naviknete na ovaj miš, znate uvijek što očekivati od svakog flick pokreta. Uz ovaj miš nema akceleracije, zaglađivanja ili filtriranja kroz cijeli njegov DPI raspon koji ide od 100 pa sve do čak 25 000 DPI.

A dok su nekada esports profesionalci bježali od bežičnih miševa, Logitechova Lightspeed tehnologija to je u potpunosti promijenila. Iznimno niska latencija od 1 milisekunde i uvijek dosljedna konekcija nemaju nikakav utjecaj na performanse, a sama činjenica da nema žice koja može utjecati na svaki vaš pokret zlata vrijedi.

LOGITECH G PRO TIPKOVNICA

Prekidači u tipkovnicama ključni su za brzu reakciju, ali i osjećaj tijekom igranja, a Logitech G PRO mehanička tipkovnica koristi Logitechove posebno dizajnirane GX Blue switcheve. Oni uz robusnu izradu pružaju uvijek isti osjećaj pritiska i točno definiranu točku registracije koju fino osjetite pod prstom.

Ovu tipkovnicu često ćete vidjeti pod rukama profića na velikim turnirima, a osim performansi, za to je zaslužan i njen pomno osmišljen kompaktni dizajn. Takozvana tenkeyless forma tipkovnice uklanja nepotrebne tipke kako bi na stolu ostalo više mjesta za vrludanje mišem, a usput čini cijelu tipkovnicu lakše prijenosnom. S time na umu i USB kabel se može odvojiti s vrha tipkovnice, da se sve to elegantnije može pospremiti u ruksak na putu do sljedećeg turnira.

Naravno, tu je i RGB osvjetljenje koje se uz Logitech G HUB softver možete fino podešavati na razini svake individualne tipke. Neki to koriste da istaknu važne tipke u igri, a drugi da istaknu boje svog tima.

LOGITECH G PRO X WIRELESS HEADSET

Baš kao i ostali G PRO proizvodi, ovaj Logitech G PRO X Wireless headset dizajniran je posebno da vam pomogne pobijediti u svakom meču. S time na umu tu su nove 50 milimetarske zvučne jedinice s podrškom za DTS Headphone:X 2.0 surround zvuk, a sve je podešeno da što jasnije čujete korake neprijatelja iza ugla i preciznije odredite otkuda dolazi neprijateljska paljba.

No neprijatelje ćete najbolje poraziti u finoj koordinaciji s prijateljima, a da biste se s njima čuli jasnije i finije nego ikada tu je i BLUE VO!CE tehnologija mikrofona koja se brine da vaš glas zvuči bogatije i čišće dok izdajete naredbe timu.

Izrađen je od čvrstih materijala poput čelika i aluminija, ali s ergonomijom i ugodom na umu – da ga nakon nekog vremena više ni ne osjetite na glavi. Za to se naravno brine fina memorijska pjena.

A možete se i dignuti sa stola da propisno proslavite pobjedu bez brige da će kabel od headseta zapeti negdje. Jer kabela nema – samo brza Lightspeed bežična tehnologija.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?