HCL.HR

Trials Rising će nas u svojim ekspanzijama provozati uzduž Amerika

Pero Mlinar 07.02.2019.   •   0 komentara


Približava se datum izlaska ekstremnog motociklističkog naslova Trials Fusion za koji sad znamo kako će mu izgledati ekspanzije.

Preostalo je još nešto manje od tri tjedna do izlaska igre Trials Rising što znači da je došlo vrijeme da se popriča o – ekspanzijama. Ubisoft baš volil taj ENDGAME. Tvorci Trialsa tako su ovih dana zacrtali okvirni plan kako će izgledati podrška za taj motociklistički naslov nakon izlaska.

Trials Rising dobit će dvije velike ekspanzije, Trials Rising Sixty Six i Trials Rising Crash & Sunburn, u koje će biti uključeno 55 novih staza smještenih diljem Sjeverne i Južne Amerike. Kao što joj naziv sugerira, prva ekspanzija provozat će nas uzduž kultne ceste Route 66, dok će druga ekspanzija biti smještena “od Perua do Antarktike”. Morat ćemo vidjeti što to točno znači. Obje ekspanzije sa sobom će donijeti i poveći broj novih kaciga, odjela, čizama, a osim toga i poneki novi motor.

Nadalje, Trials Rising dobit će i dva manja dodatka, Samurai Item pack i Stuntman Item Pack – pakete kozmetičke opreme u koje će biti uključen i jedan novi motor.

Datum izlaska pojedinih ekspanzija još uvijek nije poznat, a trenutno ih ni ne možete nabaviti zasebno, već jedino u sklopu Gold Editiona koji na Steamu košta 39,99 eura.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?