HCL.HR

Trine 4 službeno je najavljen i potvrđen za iduću godinu

Pero Mlinar 25.10.2018.   •   3 komentara


Iako se za Trine 4 već jedno vrijeme znalo da će biti najavljen, sad je napokon stigla službena potvrda.

Trine 3 vjerojatno je bio jedan od zloglasnijih naslova 2015. godine. Po mnogima taj je nastavak uzeo sve što su igrači voljeli u Trine serijalu, te to brutalno likvidirao i odbacio u masovnu grobnicu svojom transformacijom u 3D okružje. Dok su prethodni nastavci po različitim portalima skupljali uglavnom osmice i devetke, Trine 3 na Metacriticu nije prošao psihološku granicu od 70.

Prije otprilike dva tjedna pisali smo kako je u dokumentima Europske Unije pronađena informacija da se, pomalo iznenađujuće, radi na četvrtom nastavku serijala. Nakon kraćeg zatišja ta je informacija sad i potvrđena, službenom objavom tvoraca igre kojom je igračima obzanjeno da ona dolazi iduće godine, pod nazivom Trine 4: The Nightmare Prince.

Konkretnih informacija, kao što možete vidjeti, za sada još nema. Zna se da će Trine 4 izdati studio Modus Games i to na sve aktualne platforme – znači PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Ne zna se tako, primjerice, niti hoće li se tvorci ovim nastavkom vratiti korijenima ili će nastaviti tjerati 3D model okoliša iz trojke.

Izjava izvršnog direktora razvojnog studija Frozenbyte ipak bi mogla biti poslužiti kao povod određenoj mjeri (skeptičnog) optimizma među onima koji se nadaju da će Trine 4 biti sličniji prvim dvama nastavcima.

Trine 4 bit će najbolji nastavak u serijalu. Ponovno smo zapalili ugaslu ljubav prema serijalu, čuli i vidjeli primjedbe igrača. Svim srcem usredotočeni smo da njihova očekivanja zadovoljimo. Lauri Hyvärinen

Za daljnje informacije o igri koja bi se trebala svidjeti svim fanovima ipak će biti potrebno pričekati iduću službenu najavu, koja bi pak trebala doći vrlo skoro.

Komentari (3)

  • vojnovic4

    25.10.2018 - 15:36

    Negdje san procitao da su se svi nastavci zajedno prodali preko 9 mil. primjeraka. sta je po meni jako dobro pa je bilo samo pitanje vremena kad ce izac novi nastavak

  • darijoman

    25.10.2018 - 15:56

    Eto ja moram početi sa prvim dijelom 😀

  • Dajsikeks

    25.10.2018 - 16:50

    Jedva čekam opet igrati

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?