HCL.HR

Tvorac indie bisera Her Story vraća se s interaktivnom TV serijom WarGames

Petra Rukav 07.12.2017.   •   0 komentara


Interaktivna TV serija WarGames temeljit će se na istoimenom filmu iz 1983. godine, a ispričat će nam uzbudljivu priču o modernoj špijunaži, hakiranju i vladinim zavjerama.

interaktivna tv serija wargames

Sam Barlow, dizajner i pisac jedinstvenog indie naslova zvanog Her Story, sklopio je partnerstvo s medijskom kompanijom Eko kako bi zajedničkim snagama oživjeli interaktivnu seriju WarGames, koja bi se više-manje bazirala na istoimenom filmu iz 1983. godine s Matthewom Broderickom u glavnoj ulozi. Timu se pridružila i hollywoodska kompanija Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) koja trenutno drži prava na znanstveno-fantastični triler iz osamdesetih.

Kao što je rečeno ranije, interaktivna TV serija WarGames tek će se labavo temeljiti na izvornom filmu gdje se Broderickov lik David nehotice uključio u igru termonuklearnog rata. Naime, ova verzija slijedit će „skupinu mladih hakera koji postaju dio mreže moderne špijunaže i vladine zavjere“.

„Oduševljen sam što mogu preuzeti pitanja koja je postavio originalni film i ponovno ih postaviti u svijetu gdje je tehnologija fundamentalno promijenila naše živote“, rekao je Barlow. „Uzbuđen sam što ću gledateljima predstaviti novu hakersku protagonisticu Kelly, koja predstavlja širinu moderne hakerske kulture i njezine humanosti. Nadam se da će se gledatelji dok će upravljati njezinom pričom zaljubiti u istu kao što je to učinio čitav #WarGames tim“.

#WarGames bi trebao izaći sljedeće godine, međutim, nije poznato hoće li se i ovaj naslov kao i Her Story sakriti od konzola, odnosno pojaviti se samo na PC-u te Android i iOS uređajima.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?