HCL.HR

Tvorci Castlevania: Lords of Shadow serijala idući mjesec otkrivaju novu igru

Zoran Žalac 21.03.2016.   •   0 komentara


Španjolski tim MercurySteam ponovit će suradnju s producentom zadnjih Castlevania igara te će svoj novi projekt najaviti u četvrtom mjesecu.

mercurysteam_teaser_art

Prošlo je već dosta vremena od Castlevania: Lords of Shadow igara, ili bolje rečeno otkako je španjolski studio MercurySteam prešao na novi projekt. Dotični još nije otkriven iako je u nekoliko navrata prikazivan kroz konceptualne crteže na kojima smo vidjeli da bi igra mogla imati futuristički ton. Svojevremeno smo vjerovali kako bi MercurySteam nakon Castlevanije mogao raditi na Contra serijalu, ali nakon prošlogodišnjih događanja u Konamiju to nam više nije izgledno.

Ipak, na čemu god radili, Španjolci će ponovno surađivati s producentom Castlevania igara, Daveom Coxom. Cox je prije držao poziciju voditelja organizacije studija za Konami, ali je otišao iz tvrtke baš kao i njegove brojne kolege, među njima, naravno, i Hideo Kojima. Šanse su da Konami neće imati ništa s ovom igrom, a što nam to točno MercurySteam sprema doznat ćemo u četvrtom mjesecu za kada je zakazano službeno otkrivanje nepoznate igre.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?