HCL.HR

Tvorci Civilizationa i XCOM-a rade taktičku igru s Marvelovim herojima

Zoran Žalac 04.06.2021.   •   1 komentara


Pojavile su se glasine o tome što će na E3 sajmu 2021 predstaviti tvrtka 2K Games, odnosno njihova matična kompanija Take-Two Interactive.

Čini se kako će Avengeri i drugi Marvelovi likovi dobiti drugu šansu nakon prošlogodišnjeg fijaska s igrom Square Enixa. Ako je vjerovati glasine koje je potvrdilo više različitih izvora, novu igru s herojima i zlikovcima iz Marvelovog univerzuma radi studio Firaxis Games, kojega poznamo po serijalima Civilization i XCOM.

Glasine sugeriraju da će njihova nova igra, kodnog imena CODA, biti slična upravo spomenutom XCOM-u, samo sa superherojima. Dakle, navodno se tu radi o taktičkoj igri s borbom na poteze. Firaxis Gamesu inače nije stran koncept igre u kojoj se vodi tim likova s posebnim moćima. Prošle su godine lansirali XCOM: Chimera Squad koji spada upravo pod taj opis.

U glasini se spominje i to da će likovima u igri glasove posuditi neki svjetski poznati glumci. Ostaje za vidjeti hoće li to biti glumci koji su glumili Marvelove likove u filmskim verzijama.

Ništa od ovoga još nije 100% potvrđeno ni službeno, no ako je istina, ovaj “Marvel’s XCOM” bit će najavljen 14. ovog mjeseca na E3 sajmu.

Komentari (1)

  • Apocalypse4987

    04.06.2021 - 10:54

    Igra sam nešto slično na mobitelu prije par godina kad su takve igre neko vrijeme bile popularne. Zanimljivo je bilo, ali ka i u svim mobilnim igrama zahtjevalo je baratanje karticom Pošto sam fan Firaxisa, ovo ću držat na oku

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?