HCL.HR

Oznaka: Igre na poteze

Ne morate čekati novi Heroes of Might & Magic, njegov nasljednik izlazi idućeg mjeseca

Stjepan Fikter prije 8 sati

Nakon skoro dvije godine gradnje carstva i osvajanja teritorija u Songs of Conquest, strategija koja nas vraća u neka prošla vremena uskoro će biti spremna za izlazak u punoj verziji.

RecenzijaInkulinati

Kristian Komorčec 02.03.2024.

Inkulnati je razoružavajuće simpatična indie taktička igra na poteze uz koju biste se mogli dobro zabaviti, pogotovo ako volite životinje i srednjovjekovnu tematiku.

RecenzijaClassified: France ’44

Boris Koroušić 29.02.2024.

Miks Commandosa i XCOM-a u igri zvanoj Classified: France ’44 trebao bi rezultirati zanimljivim strateškim iskustvom. Je li to slučaj – doznajte u našoj recenziji.

SpecijalHCL preporučuje: Warhammer 40,000: Rogue Trader – za Cara, za von Valancius dinastiju

Stjepan Fikter 20.01.2024.

Kreatori Pathfinder igara pripremili su još jedan hit jer Warhammer 40,000: Rogue Trader nije samo kvalitetna Warhammer 40K igra, nego i veoma zabavni RPG koji uspješno demonstrira sve ono loše unutar spomenutog svemira.

RecenzijaSuper Mario RPG

Žarko Ćurić 18.12.2023.

Jedan od kultnih klasika SNES ere došao je u novom, ušminkanom izdanju. Super Mario dobio je koji piksel više na svom digitalnom brku, a o ostalim poboljšanjima pročitajte više u našoj recenziji.

Wild Bastards je svemirski vestern koji kombinira pucačinu i strategiju

Zoran Žalac 01.12.2023.

Najavljena je nova igra Wild Bastards koja spaja praktički sve što se može spojiti: vestern i sci-fi, pucačinu i strategiju, proceduralno generiranje s roguelike elementima.

RecenzijaPersona 5 Tactica

Hrvoje Smoljić 25.11.2023.

Persona 5 Tactica je tko zna koji spin-off popularne Persone 5 koji će vas ili zagrijati za još sličnih igara ili vas uvjeriti da je vrijeme pozdraviti se od dobrih, starih fantomskih lopova.

Razvoj Baldur’s Gatea 3 za Xbox Series S na kraju bi mogao pomoći optimizaciji drugih verzija igre

Zoran Žalac 10.11.2023.

Priča o tome kako slabi hardver Xbox Series S konzole koči razvoj igara dobila je svojevrsni zaokret u slučaju Baldur’s Gatea 3. Upravo bi razvoj verzije za Xbox Series S mogao donijeti korisne optimizacije i za druge platforme.

Magično taktiziranje u For the King 2 spremno je za 11. mjesec

Zoran Žalac 06.10.2023.

Nastavak uspješne igre For the King donosi triput više sadržaja od svog prethodnika, a na PC platformi moći će se zaigrati početkom 11. mjeseca.

RecenzijaSea of Stars

Matija Kodba 04.10.2023.

Sea of Stars nimalo ne skriva očitu inspiraciju serijalom Chrono i JRPG naslovima iz 90-ih. Istovremeno, riječ je o jednom od najmaštovitijih i najkvalitetnijih RPG-ova na tržištu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?