HCL.HR

Tvorci Dead By Daylighta predstavili svoju novu igru – Meet Your Maker

Zoran Žalac 04.08.2022.   •   0 komentara


Kanadski studio Behaviour predstavio je svoju novu PvP igru koja će se od Dead By Daylighta razlikovati po tome što levele u njoj izrađuju sami igrači.

Dead By Daylight praktički nema konkurenciju u žanru multiplayer igara horor tematike. Stoga je razvojni tim Behaviour Interactive odlučio napraviti konkurenciju sam sebi… otprilike. Naime, tvorci Dead By Dayligta najavili su svoju novu igru zvanu Meet Your Maker. Premda to nije izraziti horor igra, ima neke segmente koji blago podsjećaju na tu tematiku, poput mutiranih kreatura s robotskim protezama, zvanim Chimera.

Osim blagog horora, Meet Your Maker će također imati asimetrični PvP multiplayer baš kao i Dead By Daylight. No, tu sličnosti između dvije igre završavaju.

Meet Your Maker planira se istaknuti idejom da sami igrači dizajniraju levele s ciljem da pomoću zamki i svoje mutantske vojske zaustave druge igrače. Naime, cilj je u raidovima doći do genetskog materijala ako igrate kao kradljivac, odnosno zaustaviti kradljivca ako igrate kao vlasnik levela. Kradljivac igra igru kao pucačinu iz prvog lica, dok igrač koji je kreirao level može gledati kako drugi igrači pokušavaju nadmudriti njegove zamke. Ako drugi igrač ne uspije proći level, kreator tog levela dobiva nagradu.

Za one koji žele akciju, dobra je vijest da će se prelaženje korisničkih levela moći odrađivati i kooperativno u timu od dvoje.

Meet Your Maker najavljen je za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series, a izaći će nekad tijekom 2023. godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?