HCL.HR

Tvorci FlatOuta najavili drugu Early Access igru, a nisu dovršili ni prvu

Zoran Žalac 27.08.2016.   •   6 komentara


Nakon dvije i pol godine koliko je Next Car Game: Wreckfest u Early Access fazi, njegov developer najavio je dolazak na konzole, ali i sasvim novu igru.

wreckfest

Kad su developeri Rusta najavili kako rade na novoj igri, a Rust je još uvijek u razvoju, mnogi su fanovi reagirali burno. Slično bi se moglo dogoditi i u slučaju Wreckfesta, nove igre razvojnog tima Bugbear Entertainment koja više i nije toliko nova. Naime, igra je u Early Accessu već dvije i pol godine, i bit će do daljnjega. Ali – sada neće biti u Early Accessu samo na PC-u nego i na konzolama. Nije poznato kako to developer misli izvesti na PlayStationu 4 koji nema model ranog pristupa igrama.

No, dolazak Wreckfesta na konzole možda ne bi bio nikakav problem da Bugbear paralelno s tom objavom nije najavio i novu igru zvanu Stuntfest. Nimalo iznenađujuće i to je Early Access naslov koji stiže na PC idućeg mjeseca i već se može naručiti po cijeni od 15 eura. Riječ je o igri koja je svojevrsno naslijeđe FlatOuta u vidu glupiranja i djetinjastog eksperimentiranja s fizikom. Ukratko – uzmete kolica iz shopping centra i idete skakati kao Blanka Vlašić.

Ipak, u obranu Bugbeara, Stuntfest je više alat nego igra jer će igračima dati poligon, a oni će sami stvarati i dijeliti svoje kreacije između sebe.

Označeno sa: , ,

Komentari (6)

  • trulex

    27.08.2016 - 18:50

    Tvorci Flatouta propali ko HDZSDP

  • Hrv4tin4

    27.08.2016 - 18:58

    Znači imam od početka Wreckfest i igra je stvarno obećavala, no sada već 8. mjeseci nema apsolutno nikakvog napredka osim što su zaključali aute koji su u početku bili otključani. Sada se ti auti kupuju s ingame valutom. Od velikog obećanja ostalo je smeće i nije ih briga za ništa.

  • Mrky1337

    27.08.2016 - 20:26

    Sto se tiće igrica sa autima, moze se suviše reći da su propale. Ali naravno i dalje ću dati šansu obećavajučem Gran Turismo Sport.

  • Tomislav9590

    27.08.2016 - 20:28

    njihova najbolja igra je FlatOut2 …3 je vec po meni dost losiji a ovo ostalo nisam probavo ceko sam Wreckfest da izade potpuno al vidim da se to ne isplati cekat 😀

  • ProperBurial

    27.08.2016 - 20:55

    Bilo bi krajnje vrijeme da Steam dovede Early access u red

  • Reponja123

    28.08.2016 - 16:19

    Dođe mi za plakat kad vidim ovo FlatOut2 igram otkad znam za sebe a ovi rade igru di ljude s autima bacate u mikser

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?